Hei.

Dagen i dag startet med Pokemonjakt. Kirka og Knertenbutikken er steder der pokemons plopper opp som paddehatter. 33 varmegrader til tross, Yme gikk strekningen flere ganger i løpet av formiddagen.

33 varmegrader er mer enn nok når man skal pakke og gjøre klar en vogn til neste etappe. Men etter en bedre lapkausmiddag og kos til både mormor og oldemor var vi på vei igjen. Målet var Sandefjord.

Tre timer i bil er jo ingen ting for en garvet gjeng som oss. Men på slutten der, da GPS’n sendte oss midt gjennom sentrum og veien mot campingen ble smalere og smalere så lurte vi litt på om vi noen sinne kom til å komme til et sted der vi ville klare å snu vogna. Midt inne på campingen lurte vi fortsatt.

Asnes camping i Sandefjord. En liten perle. Drop in. Finn deg en plass og still deg opp. Litt uvant, men med litt guiding av snille fastliggere ble det riktig så bra. Helt ved badestranda og fantastisk utsikt til fjorden, Strømstadbåten og månen. I morgen kveld skal det være blodmåne, og vi har de beste plassene. Dis har gått rett i campingmodus. Fant endelig campingstolen sin. Livet er godt å leve.

I morgen blir det lekeplass, isbar og trivelig samvær med superfaddere og venner. Det gledes!

1 Kommentar on Ankomst Sandefjord.

  1. Herlig😊 Tenk at dere har kommet dere helt ned til Østlandet og Sandefjord. Gjør som Dis og kos dere i campingstolen😊
    Louise Vil gjerne at du leser denne blogposten Lys som interiørMy Profile

Stengt for kommentarer.