Hei.

Finnes det noen dag i året som er bedre enn den fredagen man går på ferie? Nei, det gjør ikke det.

Gjøre seg ferdig på jobb, rydde innboksen, signere de siste prøvesvarene, logge seg ut og gjøre klart for vikaren som med sikker hand skal styre skuta de neste fire ukene. Det er altså den aller, aller beste dagen.

Kvelden i går ble sen. Senere enn sen. Vi var litt treige med å sette i gang. Først spiste vi på kafeen. Så var det kaffe hos svigers for å si hadet og innkassere feriepenger. Ungene altså, ikke jeg.

Men så pakket vi i vogna. Alle mann til møllene. Dis f.eks. Hun sørget for å få med seg både de rosa skoene med sløyfe som er alt for store og en enorm badeball. Som skulle være oppblåst. I skrivende stund deler hun seng med samme badeball. Fortsatt oppblåst. Greit å være forberedt når man ankommer østlandet der badetemperaturen langt overskrider lufttemperaturen hjemme.

Det ble en noe lengre dag enn planlagt på jobb. Men fire var jeg hjemme. Hoppet i dusjen og så var hele familien Didriksen endelig klar for ferie. Vogna var koblet på, ungene så DVD med høretelefoner, Eir fikk styre musikken. Det var lutter glede i bilen.

Dis sovna og våknet ikke før hun ble vekket av duften av kanelgifflar midt på Saltfjellet. Vi kom oss forbi Mo.. Planen var en stor parkering sør for Korgentunellen.

Men det er ferie. Så vi tok gammelveien. Dro vogna opp alle svingene og endre på toppen av verden. I allefall toppen av Korgfjellet. Med utsikt som i 19 grader og lett bris var nydelig.

Vi har spist kvelds, vi har spilt UNO, Isa har lest i Pokemonboka for Yme og Dis har lagt seg i senga si med både iPad og badeball. Yme har sovna og Eir er lykkelig med WiFi. Det er i sannhet den aller, aller beste feriedagen. Dagen før det egentlig begynner. Dagen der man gleder seg til alt og alt ligger urørt foran oss.

Bli med på turen da. Lover jevnlige oppdateringer..

2 Kommentarer on Den beste dagen av alle..

  1. God ferie, velkommen til det overopphetede Østland 🙂

  2. Gleder meg til å følge dere på turen! For en hyggelig blogg du har 💗. Kjemisk fri for overfladisk dill dall, bare det ekte og nære. God ferie- hele gjengen 👌😊

Stengt for kommentarer.