Hei.

Man skal jo støtte det lokale næringsliv. Arnøy Brygge på Nord-Arnøy har bygget ut. De har fått en helt fantastisk fin resturant og facebook har vært pepret med fristende bilder at deres havrettsbord.

Så jeg og Henning meldte oss på. Vi regnet jo med at vi skulle få noen til å bli med oss. Men alle folk er på ferie. Det er visst bare vi som ikke er på ferie..

Jaja. Da får vi ta det som en date da tenkte vi. Oss to og en haug med mennesker vi ikke kjenner. Blir sikkert fint.

Problem nummer to var transport. Det var satt opp båt fra Bodø.. Men blir jo litt langt å kjøre til Bodø for å ta båt til Arnøya. Men så kom vi på. Presten. Han og kona, det vil si, det er vel mest kona, har jo hus der ute. Så jeg sendte melding på messenger: finnes der rom i herberget? Ungt par på kjærlighetstur ønsker bopel.. Svaret var fantastisk: we fix!

Neste problem var barnevakt. Mamma skulle komme opp. Men så ble mamma syk. Det hele så mørkt ut. Så ble mamma frisk og det hele så lyst ut. Planen var å ta ferga klokka fire, Eir skulle være sjef hjemme til mormor kom klokka åtte.

Tror dere ikke Eir ble syk i går. Kastet opp og greier. Isa måtte være sykepasser for både henne og Yme som lå med feber.

Så da jeg i natt var ute på villdyrsafari med ambulansen, vi så både elg, rev, revunger, hare og dådyr på turen ante jeg fortsatt ikke om det ble noen date på Arnøy Brygge i kveld.

Jeg ringte hjem halv elleve i formiddag. Eir svarte og kunne rapportere at hun var bedre og beredt til innsats. Jeg skrev alle henvisninger, sjekket alle blodprøver, kvitterte ut alle epikriser og slo av PC’en med null i alle innbokser ti over tre.

Hentet Dis, tok en kontrollrunde hjemme og så var vi klare.

Ferge uten unger er noe helt annet enn ferge med unger. Leste bok og hadde det riktig bra.

Ble tatt i mot av presten med rabarbrapai og is. Eget gjestehus med bad. Er det noen sak? Rett og slett fantastisk. Slappet av og hadde det riktig trivelig over en kopp te og skravling frem til vi skulle dra.

Og jeg kan altså med handa på hjertet anbefale havrettsbord på Arnøy Brygge. For det første har anlegget der blitt kjempefint. Flott resurant, gjennomført interiør. Nydelig utsikt til Sandhornet. Og maten var helt, helt nydelig. Fisk, skalldyr og alt hjertet begjærte. Tror jeg forsynte meg fem ganger. Og det var før desserten kom. Baren var visst også bra, men det må du ta Hennings ord på. Jeg klarte meg lenge med Pepsi max. Og når de har Pepsi max, da har de skjønt det!

Vi kjente jo ingen der. Men kom på et bord med veldig trivelige mennesker så vi skravlet i vei og glemte helt at vi ikke kjente noen.

Det var dessert også. Masse av den. Og levende musikk. Som var bra. Det var rett og slett en veldig trivelig kveld.

Av og til så er en sånn her liten pause i hverdagen akkurat hva man bør gjøre. Og er du i Bodø en fredag så anbefaler jeg turen ut. Det går båt både frem og tilbake og de kjører samme greia hver fredag hele sommeren. Sjekk ut facebooksiden deres. Og vil du legge en uke av ferien der, sånn for å fiske en kveite eller tre så er det også mulig.

Nå skal vi sove en hel natt uten unger. De har det toppers hjemme med mormor. En perfekt avslutning på en kjempefin kveld.

Nattinatt fra Sør-Arnøy…

3 Kommentarer on Date på Arnøy Brygge.

  1. Jada, jeg ler og leser meg gjennom alle hinder som ble synlige etterhvert og så også usynlige og kjärlighetsdaten i denne flotte miljö med så flott mat og husrom ble fullt mulig!
    Så deilig!

Stengt for kommentarer.