Hei.

Skulle ønske jeg kunne si at vi våknet til blå himmel og solskinn.. det gjorde vi ikke.

Men litt gråvær og vind stoppet oss ikke. Etter en bedre frokost/brunch/lunch der fisken fra i går ble fortært gikk vi en tur i fjæra. Eller sparkesyklet en tur til fjæra.

Noen laget sandslott, andre klatret på store steiner og så på bølger. Noen….. forsøkte fortvilt å ta noen bilder til blogg og julekalender..

Vi skulle til Kabelvåg å spise middag. Målet var sushi. Vi har spist der en gang før. Nydelig sushi og ikke så dyrt.. vi kom frem…. og stedet var nedlagt. Jeg synes at når steder legger ned så bør de samtidig legge ned facebooksiden sin!

Gode råd var dyre. Vi hadde jo liksom bestemt oss for sushi. Det ble Svolvær i stedet. Du verden… resturanten het det. Og du verden så god mat. Og du verden for en pris…. men alle fikk det de ville og alle ble mer enn mette.

Det ble litt kluss. For vi var jo veldig sultne. Og maten kom. Og vi spiste. Mens svigers ventet på sin mat… og så fant vi ut… at vi jo hadde spist den. Sushi er sushi..

Det ordnet seg, de fikk mat de også. Og jeg og Isa fikk Chai Latte.

Den til høyre skulle altså egentlig svigers ha… ?

Dis spiste sushi (ikke laks, sushi!!) og ble blankere og blankere i øynene. Feber.. sovna i bilen hjem og ble bært til sengs. Yme har hatt en strålende kveld med diamantperling og yatzy og jeg fikk endelig Henning til å ta et bilde av meg. En fin dag i Lofoten. I morgen tror jeg vi skal prøve å gå tur.. en flat en. Kanskje sette garn i vannet. Og på mandag planlegges topptur. Isa gleder seg, hun skal få lov å være hjemme med bestemor..

1 Kommentar on Lørdag i Lofoten..

  1. Du verden så mye dere rekker på en dag. Håper Dis er bedre og at dere får en fin topptur i morgen. Men du, bilder til julekalender, faktisk … ble rett og slett nysgjerrig

Stengt for kommentarer.