//annonse//

Hei.

Jeg kjøpte meg altså en treningstights. Vi har jo en tredemølle. Den har stått godt parkert noen år. For jeg fikk sånn plantarfascitt (senebetennelse under føttene) sist jeg forsøkte å bruke den. Nå, etter tre-fire års rehabilitering med totalt fravær av trening tenkte jeg at det kunne være på tide å begynne. For en dag da jeg kom hjem fra jobb var gangen nede gjort om til et middels treningssenter. Det var sånn treningssykkel der, vekter av ulike slag og altså tredemølla. Den tronet i midten som den ubestridte konge.

Jeg har fra før kjøpt meg nye løpesko. De har fortsatt merkelappen på.

Og nå altså. Etter å ha ventet i åndeløs spenning kom altså treningstightsen fra Cellbes. Ankellang, grålamert, med sjult innerlomme i linningen. Den var veldig fin.

På meg vet jeg ikke om man kan kalle den ankellang. Den var sånn vanlig lang. Og jeg forstår ikke hvorfor ingen tipset meg om slike da jeg gikk gravid sist. For den dekker hele magen om man vil og strammer ikke i det hele tatt. Nei, for guds skyld, jeg er ikke gravid. Og ja bildene er fra i dag og ikke fra uke 35+4 som de bærer preg av. Jeg legger atter igjen all skyld på fotografen. Eir. Som igjen, jeg begynner så smått å bli irritert, lå og vred seg i latter mens hun prøvde å knipse et bilde eller tre mellom latterhikstene. Det er altså ikke mye støtte man får. Ei heller bilder tatt i egnede vinkler. Men jeg forstår jo at det kan være vanskelig å ta gode bilder når man ligger og spreller på gulvet.

Henning var ikke mye til hjelp han heller. Kommentarene hadde stor spennvidde. Fra pølseskinn til spørsmål om jeg gikk for cameltoe siden jeg dro tightsen så langt opp. I og med at begrepet cameltoe måtte forklares for Eir førte det jo til enda mer hysterisk latter. Jeg på min side forsøkte å vise frem både fordeler og bakdeler. Og her på det ene bildet ser det faktisk ut som om jeg har både den vanlige bakdelen og har fått en ekstra nede bak på leggene.

Jeg hadde tenkt å vise noen kjekke øvelser i slyngen. Det utgikk når cameltoe kom opp.

Men tilbake til tredemøllen. Et par kilometer rask gange burde man jo klare….

Men har dere sett. Noen har jammen satt et fortelt og litt diverse oppå og rundt. Og det forteltet veier jo sikkert 30 kilo. Ikke verdt å ødelegge ryggen for å få jogge litt…..

Det ble reker til kvelds. Med hjemmelaget svaldrekålpesto. Og ruccolasalat fra hagen. Og Eirs hjemmelagde aioli. Med den fantastiske treningstightsen så kunne jeg spise ubegrenset. Det strammet ikke noe sted. Så jeg vil virkelig anbefale den. Om den funker til trening aner jeg ikke. Men den funker fint til å spise med. Og så lenge du holder deg unna ertelystne familiemedlemmer så egner den seg også fint som kosebukse, for den er veldig god å ha på. Så klikk deg inn hos Cellbes. Akkurat nå får du  tightsen til bare kroner 149. Og det er den absolutt verdt.

2 Kommentarer on Treningstights fra Cellbes…

  1. He he he, jeg ler meg forderva av den teksten her. Hadde trengt 4 års rekonvalesens jeg også, men treningstightsen var jo fin😊 spesielt detaljene ved ankelen.
    Dessuten er jeg for plagg med flere funksjoner, og denne gir rom for både trening OG store rekesmørebrød. Kupp, kaller jeg det!
    Louise Vil gjerne at du leser denne blogposten Vi tar en titt på boxershortsenMy Profile

Stengt for kommentarer.