Hei.

Da vi etter jul bar opp sånn ca 30 esker med julepynt på loftet sa Henning noe slikt som: nå blir det ikke kjøpt en eneste eske med glitter til før noe annet er fjernet fra loftet.

Det kan man jo si var litt krise. Ingen ny julepynt. Det går jo ikke. Nå er det til og med kommet Europris i nabobygda så man slipper å kjøre til Bodø…

Så da måtte det tas grep. Det loftet var fullt. Av stort sett en ting bortsett fra julepynt. Det er to esker med påskepynt og utallige esker med barneklær i størrelse nyfødt opp til 86. Og tre esker med klær som Dis etterhvert skal bruke.. fra størrelse 86 har jeg fått lurt alt over på en famile som fantastisk nok har en gutt og en jente som perfekt er størrelsen under Yme og Dis.

Og i dag var dagen. Eir, Isa og Henning hadde bært alt ned fra loftet da jeg kom hjem. Og jeg så igjennom og kastet det som var helt utdatert og håpløst. Resten kjørte vi til loppemarkedet som skal være på Midtsommertreffet her i helga.

Et sted mellom 15 og 20 esker. Tre med leker, resten klær. Jeg tok vare på litt. Mariusdressen, den strikkede kjolen, Dieselgenseren alle tre jentene har hatt. Luene med Eir Linnea og Isa Victoria på ( liten sjans for at noen ville kjøpe dem) og kjolen jeg selv hadde som lita. Resten ble levert. Rubbel og bit.

Det merkelige var at det ble slett ikke så traumatisk som jeg så for meg. Dressen Yme kom hjem fra sykehuset i. Og som han hadde vokst ut av ei uke senere. Bodyen Eir hadde på seg da vi spiste frokost på takterassen i Roma. Kjolen Isa hadde i sin første bursdag. Det gikk altså helt greit. Ingen tårer, bare noen åhhhhh… den var fin… husker du da…. Henning var lettet, tror han fryktet en trist og sørgelig ettermiddag.

Nå håper jeg noen småtasser får nytte av i allefall noen av klærne. Det burde være noe for enhver smak. Og at loppemarkedet tjener litt på dem. Det går til en god sak, nemlig idrettslaget.

Og jeg skal se om det kanskje er noe julepynt å få kjøpt. En gammel julekule eller noe slikt. For nå har vi maaaaaaaaaasse plass!!

Disse klærne finnes nå på et loppemarked nær deg…..

1 Kommentar on Lopper…

Stengt for kommentarer.