//Annonse//

Hei.

Jeg må si at jeg føler meg litt motarbeidet av min egen familie. For jeg fikk altså en pakke fra Cellbes i dag. Denne gangen har jeg gått for å fornye gensere og topper til sommeren. De som ser meg sånn ca daglig vet at det trengs. Jeg bruker de samme og de samme og de samme på nytt.

Så kveldens oppgave for familien var relativt lett. Ta bilder av meg i disse.

Jeg begynte å mase på mamma. Hun anså tydeligvis ikke dette som sin oppgave. La i stedet unger. Jeg tok en dusj. Ventet på at Henning og Eir skulle komme hjem fra skyting. Nydusjet, nyklippet og fresh var jeg klar for fotoshoot..

Jeg satset alt på Henning. Etter forrige fotoseanse med Eir så tenkte jeg at en moden mann bak kamera måtte være tingen. Med sans for komposisjon, lys og bakgrunn.

Henning måtte dusje. Så nektet han. Og nektet mer. Hva gir du meg? Her prøver jeg å være seriøs moteblogger. I allefall få vist frem noe klær. Men det er jo umulig.

Eir hadde en matteinnføring. Det tok EVIGHETER! Solen begynte å gå ned. Jeg innrømmer glatt, etter å ha slitt meg i håret over benevninger, kvadratmeter og en unge som nekter å skrive tekst til svaret tok jeg en liten snarvei og rett og slett viste henne hvordan hun skulle skive den ene der med X og deling og sånn. Oppgave 7 d har ikke helt lik skrift som resten… Tok et kompromiss, hun skrev: “mamma hjalp meg med denne”. Jeg vil jo ikke at ungen skal utvises heller. Etter å ha diskutert en ny evighet om man må forklare hvordan man kom frem til at man trenger 3 3-litersspann med maling for å dekke 67,42 kvadratmeter vegg var vi klare.

Det ble bilder. Ikke helt de jeg så for meg. Litt usikker på om dere egentlig ser genserne. Eir mer lå på bakken og hylte av latter fordi jeg drev og kledte av og på meg topper i hagen så fokuset på den viktige fotooppgaven var jo så som så. Hun holdt på å dø da hun trodde jeg mente at hun skulle fotografere BH’en. Noe jeg jo ikke mente i det hele tatt. Men jeg har linket til hver enkelt topp under bildene slik at dere kan se dem bedre.

Toppene er fine. De er behagelige å ha på. Og om dere lurer på hvorfor puppene er så fantastiske så er det fordi de er omkranset av den nye BH’en jeg kjøpte. Den var litt stor, men i følge Eir så var den jo billigere enn silikon, så da så. Ok, den var diger. Den hadde sånn stopping. Som ikke gikk an å ta ut. Jeg trenger ikke det for å si det sånn, jeg trenger jo knapt airbag i bil…

Men nå.. en kavalkade over mine flotte topper fra Cellbes. De er alle som en i størrelse 46/48. Fordi jeg hater klær som klistrer til kroppen.

Denne toppen finner du her. Den finnes i flere andre mer sommerlige farger.

Denne toppen finner du her

Denne toppen finner du her

Disse hvite og blå finner du her

Denne finner du her

Og denne finner du her.

Og så kommer man jo ikke utenom et bilde av BH’en. Som i en liten størrelse mindre ville vært perfekt. Den var i allefall veldig behagelig å ha på, litt luftig i front, og ved en cup mindre ville den gitt veldig god støtte. De svære eggene som Dis mente de var finner du her. Jeg bestilte 110E. Det fungerte fint sist, men skulle nok tatt D denne gangen. Det finnes også matchende truser.

Inne hos Cellbes er det nå 25 % på overdeler. Og om du går inn via en av mine linker om du har tenkt å kjøpe noe så blir jeg veldig glad. Da får jeg nemlig fortsette samarbeidet. Planen for neste måned er treningstights…. Til alle mine slyngeøvelpser. Og jeg må finne en mer flatterende fotograf. En som ikke ligger og vrir seg av latter når mammaen forsøker å posere. Mulig jeg skal satse på Dis. Hun sa i allefall at eggene var veldig fine…