//Annonse/

Hei.

Jeg hadde en plan. Derfor var også bikinien fra Cellbes med i kofferten til lofoten. Hvilken vakrere bakgrunn å vise frem bikinien i enn nesten midnattsol og rullesteiner i fjæra der.

Men så var jo jeg syk. Og det regnet. Og det blåste. Og selv om jeg byr på meg selv rett som det er så var altså meg, avkledt, i fjæra i lofoten i øsende, pøsende regn ikke helt hva jeg orket. Antagelig ville både jeg, bikinien og den utskremte fotografen blåst på havet i forsøket.

Så bikinien ble med hjem i kofferten. Og jeg må si at borte bra, men hjemme best. En laaaaaaang dusj var akkurat hva man trengte. Og å få lagt unger. Jeg håper veldig at jeg klarer å vekke Dis i morgen tidlig. Å sovne halv ti.. Ja, ja, det går vel det også.

Men tilbake til bikinien. Jeg tok altså en dusj. Og havnet i en bitter “jo nå er det leggetidstrid” rett etterpå. Og når jeg kom på hva jeg egentlig skulle gjort i den dusjen så var det for seint. For igjen. Jeg er ikke den som ikke byr på meg selv. Men når føttene ser ut som dere ser på bildet her så kan dere jo tenke dere bikinistripen/landingsstripen eller hva det nå heter. Forstår ikke helt hvorfor det heter stripe. Er jo mer et triangel.

Så jeg beklager folkens. Det blir et bilde av bikinien fra Cellbes. Uten meg inni. Dere skal ikke se bort fra at det senere i sommer vanker et bilde av meg inni den, men ikke akkurat i kveld. Men bikinien er fin. Og passelig. Får plass til begge puppene oppi den. Sløyfa kan knytes av om man ikke liker slikt. Og trusa fikk plass til hele rumpa. Slikt er viktig med bikini synes jeg. At rumpa er inni bikinien. Andre velger sånn string. Noe jeg på ingen måte anbefaler. Jeg er overbevist om at man da pådrar seg hemoroider. Jeg forstår ikke poenget med string. Den gjemmer jo ikke noe av rumpa. Men det er klart, noe må man jo feste den tøybiten man har foran med. Sånn at man ikke går naken. Foran. For man går jo naken bak. Selv om man innbiller seg aldri så mye at man ikke gjør det. Du går ikke naken med bikinien fra Cellbes. Du går behagelig påkledt. Og om du titter litt rundt på sidene med badetøy inne hos Cellbes så finner du masse annet fint. Og mere fargerike alternativer enn denne mer klassiske sorte. Så mens vi venter på at regnet skal stoppe så er det bare å drømme om sommeren og handle inn strandklærne.

PS: Om du går inn på Cellbes via mine linker så blir jeg veldig glad. Da kan det være at jeg fortsatt får lov å samarbeide med dem…