Hei.

Med vakt både onsdag og torsdag, og jobb i dag, så så jeg litt svart på at vi skulle feire hele to jubilanter klokka seks..

Men Eir bakte bedre kakebunner enn jeg ville fått til og hun og Isa pyntet kakene mens jeg var på jobb. Så da jeg kom hjem sto disse mesterverkene på boden. Jeg innrømmer glatt at jeg er stolt av jentene.

Så bursdag ble det. Dis var ikke egentlig i humør til noe som helst. Litt sen legging i går og derav et gruffent humør. Men bursdagskrone,airhockey, kake og gaver var ganske greit når det kom til stykket. Så dro hun og mormor og morfar hjem og overlot videre festing til de større.

Isa var fornøyd. Alt på ønskelista og mere til. Fint selskap, god kake, og alle vennene så nær som de som var bortreist kom. Perfekt niårsdag. I morgen er det grand prix. Og nachos… god helg!

6 Kommentarer on Bursdag.

  1. Hjelper mye når man har så flinke jenter. Den Peppa Gris-kaka var sykt imponerende faktisk.

  2. Jeg er SÅ imponert over kakebkinga altså! FOR noen flotte kaker! Og særlig med Peppa Gris på. Veit ikke om du har sett det, men google peppa pig cake, så ser du mye rart…

  3. Wow sier bare jeg!
    For en flott Peppa gris kake! Jeg er mektig imponert!
    Tipper bursdagsbarnet var fornøyd og 🎈

Stengt for kommentarer.