Hei.

I dag var jeg, Yme og Dis alene hjemme. Henning og de store jentene har dratt til vestlandet i konfirmasjon.

Vi startet dagen rolig. Med Boss baby på tv og frokost. Dis fortærte tre egg, Yme foretrakk ostesmørbrød.

Men det var sol. Ei trampoline som var tørr. Og litt vind som tydeligvis bare mammaen brydde seg om.

Etter noen smell på trampolina, (det er ikke enkelt å få øvd på salto når en lillesøster hele tiden skal hoppe der man lander) gikk vi oss en liten tur.

Turen var slett ikke lang, men vi fikk sett hvor elgen her om kvelden gnagde barken av treet, vi så maurtue med våkne maur, elgebæsj og harebæsj. Vi så en rot formet som en diger heksehand og vi fant et klatretre. Som bare passet til treåringer.

Så spiste vi litt på platten hjemme, Yme klarte rett og slett ikke lengre å holde skoene på så han testet hvordan hinderløypa fungerte i bare tottelotter. Dis laget opptil treretters middag i sandkassa.

Så gikk vi inn. Og dagens mest spennende happening var leggetid. Alle tåteflasker var på finurlig vis borte. I følge Dis stjålet av babyer. Mulig babyer i dress. (Det går mye i Boss baby for tiden) Vellingen var det også slutt på.

Men tapper som hun er stampet hun opp trappa for å legge seg. Legging tok en smule lengre tid enn vanlig, men uten gråt og tenners gnissel. Nå gjenstår bare resten av natten… “æ e tørst…”

Jeg har en misstanke om at Henning er veldig fornøyd med timingen på den Vestlandsturen…

På instagram og på bloggens facebookside ligger noen videoer fra dagen i dag..

I morgen har Isa bursdag. 9 år. Hun blir nok feirer på Vestlandet og så blir det feiring her hjemme når hun kommer hjem. Og i morgen kommer mormor! Det gledes!

3 Kommentarer on Vår 1.mai…

 1. Hørtes ut som dere hadde en fin 1.mai, synes jeg, og håper det var stille gjennom hele natten.

  Hilsen Ingrid
  Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Dagen i gårMy Profile

 2. Det høres ut som en fin 1.Mai, Laila!
  Kjenner godt ingen 3 retters fra sandkassen 😋🍽 Ha ha! Eller såkalte «kaker»: det går mye i det om dagen. Sølekake, gjørmekake ..

  Så moro med harebæsj og elgebæsj! Her er det ofte rådyr på jordet til bonden, og det er veldig spennende å se på.

  Hvordan gikk velling – avvenningen? Her er det også snart slutt på velling, skal bare drikke opp det vi har, så er det avvenning.
  God kveld til deg!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten 13 ting noen burde fortalt meg om småbarnslivet!My Profile

Stengt for kommentarer.