//Annonse//

Hei.

Sist jeg skrev om Cellbes fortalte jeg jo at det fint gikk an å finne klær der til litt større barn. I dag tenkte jeg å vise noen bilder av min flotte mamma.

Undertegnede hadde undervurdert størrelsen på magen en smule slik at den en buksa jeg bestilte hadde litt trøbbel med å lukke seg i front da jeg skulle kle den på meg. Det ble en god gammeldags brytekamp, men i og med at det er greit å kunne puste, også ikledd jeans, så innså jeg at dette ikke var mitt beste kjøp.

Mamma på sin side klager over at hun mangler rumpe. Jeg vil påstå at den ikke så så aller verst ut i denne buksa her. Mamma klarte til og med å puste helt ubesværet.

Jeg hadde på planlagt et antrekk. Så når mormor fikk buksa så måtte hun jo få toppen også.

Så da kan jeg herved anbefale Cellbes også for bestemødre.

Jeansen heter Francis high waist. Og toppen finner du her.

Selv sitter jeg og skriver i kosedress fra Cellbes. Perfekt for en søndag. Jeg har også kjøpt meg koseshorts. Bikini har også kommet i posten. Jeg må bare finne ut av hvordan den skal presenteres for dere. Jeg vil jo ikke akkurat skremme leserne heller, for bikinien er jo veldig fin…

Så mens du venter på det innlegget kan du jo klikke deg inn hos Celbes. Gjør du det via en av lenkene her blir jeg ekstra glad.

God kommende uke. Her blir jeg alene med de to minste mens Henning og de eldste skal til vestlandet i konfirmasjon. Men ryktet om at mormor kommer svirrer. Nå har vi ikke sett henne på en måned.. Det er lenge det..

 

1 Kommentar on Sexy mormor… med klær fra Cellbes.

 1. Jeg digger mormor!!!
  Og jaggu skal jeg si at hun kledde både topp og jeans riktig så bra også.
  Veldig fin!
  Dessuten liker jeg nettbutikker som er den reneste totaleverandøren for oss familier i ulik alder.

  Bikinien, ja.
  Gleder meg til å se denne presentasjonen😊👍

Stengt for kommentarer.