//Annonse//

Hei.

Min siste ordre fra Cellbes har kommet i posten. Og som lovet så inneholdt den en kjole. Ja faktisk så inneholdt den to kjoler.

“Hæ??? Mamma??? Kjole???” Sjokket bredte seg i stua. Yme hevdet hardnakket at han i hele sitt hele seks år gamle liv aldri hadde sett meg i kjole. Det stemmer vel nesten. Og om man trekker fra bunaden så er det faktisk ikke så langt fra sannheten.

Lysten til å prøve denne kjolen sank proporsjonalt med at latterbrølene fra Eir steg i høyde bare ved tanken på meg i glitrende kort skjørt og sort overdel. De som har fulgt bloggen en stund husker kanskje tragedien fra prøverommet hos Ilse Jakobsen i sommer… Det var med det friskt i minne jeg dro av meg bukse og genser for å trekke på meg herligheten.

Men altså. Dette her var ikke så værst. Til og med Eir måtte innrømme at til å være mamma i kjole så kunne dette til nød godkjennes. Kjolen var veldig behagelig å ha på og overdelen akkurat midt i blinken for meg. Med en strømpebukse og Eir som fotograf så ble resultatet ganske bra om jeg må si det selv. Så om noen nå bare kan invitere oss i et selskap så har jeg antrekket klart. (om jeg har andre pensko enn bunadsko… det er jeg litt usikker på…)

Men jeg innrømmer glatt at jeg i bakhodet hadde trodd at dette kom til å bli et katastrofeinnlegg av de store. Så derfor hadde jeg helgardert litt. For Cellbes har masse fine kjoler. For de som liker å gå i kjoler. Så jeg bestilte en til ei som liker å gå i kjole. Eir. Nå er jo ikke barn målgruppen til Cellbes. Men jeg tenker at bildene under viser at Cellbes er en ganske allsidig nettbutikk som også kan brukes til å bestille klær til større barn. Eir er i allefall strålende fornøyd med sin nye kjole (som vel strengt tatt er en tunika).

4 Kommentarer on Kjoler fra Cellbes

  1. Riktig fine kjoler dere har valgt dere =)
    Selv går jeg så og si alltid i kjole, for da kan jeg velge snitt som viser fram hva jeg er fornøyd med, og skjuler det jeg ikke vil fremheve 😛
    Monica Bjerkelund Vil gjerne at du leser denne blogposten Gravidoppdatering: uke 28My Profile

  2. Fin i kjole ja det er du ! Og jeg kjenner godt i igjen livet uten kjole – men er i forandring jeg også:-)
    Herlige du Laila og Eirs er også fin!

Stengt for kommentarer.