Hei.

Yme har jo i lange tider ligget i hardtrening for å kunne delta i Mesternes mester når han ble stor. Han har tenkt lenge og vel på hvilken idrett han skulle satse på. Det har nok i hovedsak stått mellom fotball og ski. Valget har falt ned på ski. Han er “tross alt et naturtalænt mamma, å æ kain jo fiskebein så det går nok strålende!!” Ingenting å si på innsatsvilje. Og når man slår mormor med tre rumder på jordet nedenfor huset her… ja da er egentlig verdensmestertittelen i boks og det er bare å vente på invitasjonen fra mesternes mester.

Men det er jo litt kjipt da. Å måtte trene på det man MÅ for å få lov å være med på det man HAR LYST til…

Så mens drømmen om Mesternes mester fortsatt er glødende levende har man nå fått et nytt mål…

AMERICAN NINJA WARRIORS!!!!

Finnes det noe bedre, tøffere og mer perfekt??

Armstyrke må trenes. For de bruker armene mye. Entrer seg i stenger, klatrer i tau, henger i nett…

Så det har blitt trent i hele ettermiddag. Så mye at det begynner å komme vannblemmer i hendene. Ja faktisk har det til og med gått hull på vannblemmene..

Bestemor mente det var best med en pause. Så da så vi tre episoder til. Takk til Sumo som har lagt ut flere sesonger…

Men det er et problem. Klatrestativet han øver i er litt for lavt. Om det ikke er nok å skulle entre seg bortover så må altå bena holdes høyt i tillegg. Bra for kjernemusklaturen, dårlig for motivasjonen. Og så mangler vi en sånn strippestang i stua. For neste mål er vistnok å holde seg i den mens man strekker ut kroppen som et flagg. I følge Yme er det best å begynne å øve på det nå om man skal klare det til man når aldersgrensen på 21!

For det er MYE ENKLERE å bli 21 år enn å bli verdensmester!

Så da trenger vi altså bare vente 15 år, bygge en treningsbane i hagen (for det har flere av utøverne gjort) og så er det en liten greie med amerikansk statsborgerskap…

https://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2018/04/img_0606.mov

Men vi har troa! Og selvtillitten. Håper Henning har verktøy og lyst til å omvandle hagen til en klatrepark… Men “dæ bør main gjør førr sin eneste sønn!!” Så jeg skal si det til ham når han kommer av nattevakt i morgen… evt la sønnen si det selv litt senere på dagen….

2 Kommentarer on Nytt mål, nye muligheter…

  1. Flott gutt med store mål og noen når målene sine også. Det er bare å stå på så lenge gleden er der. Når man er 6 år kan man få til det meste og ingenting er umulig. Herlig lesing. God helg til dere.

    Beste hilsen Ingrid
    Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Digg ananasdessertMy Profile

Stengt for kommentarer.