Hei.

Livet er hard når man vokser opp som gutt med tre søstre.

Heldigvis har foreldrene vært forutseende nok til å ha flere bad i huset. Ellers ville fremtiden sett sort ut. For må man på do så må man på do. Da er det jo fryktelig om det skulle være en søster som okkuperer både do, dusj og speil..

Filmer. Barbiefilmer og det som værre er. Men nå skal det sies at Barbiefilmer slett ikke er så dumme. Noen ganger er de superagenter og noen ganger er de i verdensrommet. Og de har hunder og drar på camping. Så man overlever jo et par Barbiefilmer.

Det er fordeler med søstre også. De tråkker opp løypa og de er en god inspirasjonskilde for å finne nye spill på iPaden… som nå. Et fantastisk skispill. Med slalom og hopp og gode greier. Kjempemorsomt. Skikkelig, skikkelig morsomt.

Problemet er de stjernene man må tjene for å få kjøre den slalomen lenge… Hvilke ydmykelser man må gjennom. Fryktelig. Helt, helt fryktelig!

“Yme? Hva er det du spiller???” Mammaen var noe undrende…

“DÆ E ET SKISPILL!!!!!” Volumet var definitivt utestemme og protesten var klar før jeg hadde stilt spørsmålet. Men jeg måtte.. bare måtte…

“Yme? Det ser da mer ut som et sminkespill? Sitter du ikke og legger sminke på det hodet?”

“DÆ E ET SKISPILL!!!! SKISPILL!!!!! Æ KJØR SLALOM!!!! Æ MÅ BÆRRE TJÆN SÅNNE STJÆRNE FØRST! DÆ E IKKE ET SMINKESPILL!!!!”

Ok, skispill… helt klart et skispill…

Så om du har en liten kar og har lyst å prøve ut et nytt skispill så kan Skigirl superstar absolutt anbefales..

2 Kommentarer on Det er et skispill!!!

  1. Ha ha ha!
    Her har det gått mye i «gjett bildet». 4 åringen er veldig opptatt av bokstaver og det er super måte å øve på alfabetet på. Vi sier bokstavene som skal skrives og han trykke de inn.

    Takk for spill tips! Skal ha det i bakhodet om noen vil spille skispill!

    Fortsatt god påske til dere alle sammen! Dere er vel hjemme igjen etter campingvognen?
    Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Aktivitet å gjøre med barna påskeaften; den store eggejakten!My Profile

Stengt for kommentarer.