Hei.

Altså. Vi skulle jo stå opp litt tidligere i dag. Komme oss ut og greier…

Halv elleve var kun en av fire unger våkne. Vi tok morgenkaffen (chai latten) i solveggen på trappa.

Siden de andre tre ikke viste noen tegn til å våkne dro likegodt jeg, Dis og Henning en tur til Fauske for å handle. Vi fikk kjøpt både skidress til Eir og bambusundertøy til Yme og Dis.

Vel tilbake var gode venner ankommet. Enkelte ser ikke svart på å kjøre over tidenes telehiv med ei campingvogn på slep.. jeg trodde kanskje at vi var gale, men det finnes de som er galere..

Sola var forsvunnet, men snøvær til tross, her skulle det gås på ski. Yme lever livet som om alt, og da mener jeg alt, er en konkuranse. Han lot ikke en eneste av de han møtte i skisporet i dag gå glipp av opplysningen om at han, en gutt på seks, var den som gikk både kjappest, raskest og best på ski i familien Didriksen. Ja, faktisk også i den andre familien som var med, for den eneste som hold følge med ham ble trukket av to hunder og da gjelder det altså ikke! Og det er ikke måte på hvor stolt man blir av seg selv når man har gruset alt og alle i skiløypa. Fortsatt tre timer senere gikk praten om egen fortreffelighet. “Yme, har du hørt om sjølskryt??” “Næi?? Ka e det??” Nei si det.. men det er nå fint da. Å kunne bli stolt og ha troen på seg selv. https://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2018/03/img_0385.mov

I andre enden av følget gikk Dis. På sin aller første skitur. Om Yme sliter med fiskebein og helst løper bakkene rett opp så hadde Dis en medfødt fiskebenstil både oppover, rett frem og endog i nedoverbakke. Men hun trasket avgårde flere hundre meter med en stødig storesøster som støtte. Så det må sies å være godkjent og fullt fortjent å ta seg en dupp i pulken etterpå..

https://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2018/03/img_0371.mov

Dagen ble avsluttet med grillmat og brettspill. Og lovnader om at i morgen…. i morgen SKAL vi spille RISK….

Men først skal vi på en aldri så liten skitur. Stå opp tidlig og komme oss ut i rett tid og sånn. Spise middag før klokka 21:36…

snakkes….

2 Kommentarer on Fortsatt feriemodus….

  1. God påske til dere. Ser ut som det går helt fint med både store og små, med og uten ski.

    Beste hilsen Ingrid
    Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Barnas påskeMy Profile

Stengt for kommentarer.