//Annonse//

Hei.

Det er ikke alltid ting går helt som planlagt. Som denne uka. Jeg skulle til byen i dag og holde en forelesning. Men da sto en trailer på tvers. Så det ble ingen bytur.

Så skal jeg til Oslo i morgen. Men så ble flyet mitt kansellert. Og da måtte jeg finne et annet fly.. Og så ble jeg plutselig ombooket på et fly jeg ikke ville ha. Jeg ble så svett at jeg faktisk måtte gå i dusjen. Men det ordner seg. Det blir i allefall Oslotur. Håper jeg. Om ikke Norwegian også kansellerer. For nå har jeg kjøpt ny billett. Hos norwegian..

Og når jeg kommer hjem i morgen kveld… da er det påskeferie. En etterlengtet en. Det har vært mye jobb og mye syke unger. Senest i dag.

Når man har hatt unger som spyr, søler velling og til dels tisser i senga di hver natt… Da er det lite som er så fristende som nye sengeklær og nytt laken på senga. Etter at madrasstrekket har hatt seg en tur i vaskemaskinen.

Men det var her det ikke helt gikk som det var planlagt. For jeg hadde jo bestilt nye sengeklær hos Cellbes. Fine sengeklær. Men så kom bare et. og det blir jo litt trist å ligge alene i ren seng dersom Henning sin side av senga fortsatt er full av velling og tiss… Så jeg kontaktet kundeservice og de skulle sende et til sporenstreks..

Så nå venter jeg…. ja altså, vi har vasket madrasstrekket. Det er et rent laken og sånn passe rene tepper. Men det skulle jo bli helt nytt og fint. Og det blir det. Når bare pakken kommer i posten.

Jeg har bestilt nye gardiner til soverommet også. Lystette. Vi er sånne folk som liker å ha det mørkt. Med stearinlys på nattbordet. Eller ikke. Noen ganger. Når det er stemning for det. Men lystette gardiner er det alltid stemning for.

Så det kommer bilder altså. Av senga. Nyoppredd og klar. For soving. Tenker småbarnsforeldre på noe annet? Det måtte jo være om vi tente de stearinlysene det da.

Og mens jeg venter på pakke så kan jo du ta en titt innom Cellbes. Og jeg blir veldig glad om du bruker linkene her eller bildet jeg har i sidemenyen. Både for å titte og om du skal kjøpe noe. For det er nå en gang sånn da at jeg bare får samarbeide med dem så lenge noen klikker seg inn på sidene deres fra meg.

Cellbes har mange fine tilbud nå og man kan jo drømme seg bort til våren med fine topper og korte bukser. Om man handler for 500 kroner så får man 100 kroner i avslag. Hundre kroner er nå hundre kroner. Og handler du for over 800 så får du gratis frakt.

Jeg venter forøvrig ikke bare på gardiner og sengesett. Her skal man by på seg selv. Og dere skal altså få se noe knapt Henning har sett før. Vi snakker kjole. Jeg har bestilt en kjole. Verden står kanskje ikke til påske. Selv om den bare er ei uke unna.

 

1 Kommentar on Mens man venter på posten..og pakke fra Cellbes

  1. Det er skikkelig dritt når fly blir kansellert og andre ting for den saks skyld. Ekstra med fly, for det får så store konsekvenser for mange og i går var det ekstra ille for alle som kom i kontakt med Bergen på en eller annen måte på formiddagen. Tåke får konsekvenser for flyene som ikke kommer i den trafikkposisjonen de skulle vært.

    Nå har jeg i alle fall klikket på lenkene dine flere ganger som plaster på såret.

    Beste hilsen Ingrid
    Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Rød og hvit bowlMy Profile

Stengt for kommentarer.