//Annonse//

Hei.

Sist jeg fortalte dere om min shoppingerfaring med Cellbes fortalte jeg om mine to store fordeler i front. I dag blir det å handle mer om den store bakdelen som henger etter.

For dere som ikke liker billedlig og malende språk: jeg har ei stor rumpe. Noen vil si akkurat passe, andre vil si  som Yme: Dæ er rart dein rompa di får plass overalt du vil putt dein! I allefall. Å handle jeans på nett er ikke noe jeg begir meg ut på ofte.

For det er greit å prøve klær. Særlig klær som skal pakke inn litt mer enn normalen. Men jeg tenkte at skal jeg nå først anbefale dette nettstedet så må jeg jo prøve med ting som jeg sliter litt med å finne ellers.

Jeg må jo legge til. Jeg er 159 høy. Så bukser, uansett størrelse er ikke sydd for en i min høyde. Jeg må regne med en liten brett der nede. Eller sy dem opp.

Jeg studerte jeansutvalget hos Cellbes lenge. De har mange å velge i. Ulike farger, ulike typer, ulike mønster. Valget mitt falt til slutt på Jeans Amy. Jeg satset høyt og bestilte størrelse 44s. Den S’en betyr vist at bena er kortere enn på andre modeller. Det skulle være stretch og gode greier.

Buksen ankom. Og den var litt lang i bena. Men ikke lengre enn at det funker med en liten dobbeltbrett. Vanligvis må jeg opp på tre og fire brett før jeg gir meg.

Men fikk jeg den over rumpa? O jess! Og satt den fint? Jeg synes det. Henning klager heller ikke. Og det er jo jevngodt med tommel opp og vel så det. Den føles ikke trang i lår eller legger. Stretchen føltes god, myk og behagelig. Den er godkjent på alle vis.

Så det går an dere. Å kjøpe jeans på nett. Selv om man har ei diger rumpe. Etter dette prøvekjøpet tror jeg at jeg skal driste meg til å kjøpe noen fler. For det er jo behagelig. Å sitte i fred og ro, med en aldri så liten kopp chai latte og handle på nettet. 

Jeg venter spent på neste pakke fra Cellbes. Jeg har nemlig bestilt sengetøy. Og det er jo alltid spennende om det passer på teppene og putene vi har. Vi har gjort noen bomkjøp for å si det sånn.. men jeg krysser fingre.

Cellbes har flere tilbud nå. 25% på alt til badet. Og på jakker. Og så må du ikke glemme å bli med på konkurransen de har på Instagram. Der du kan laste opp et vårbilde med hashtag #vårfølelsemedcellbes og vinne et gavekort på 1000 kroner. Noen vinner alltid. Kanskje det blir deg..

 

(lenkene i dette innlegget er affiliate-lenker. Det betyr at om du klikker deg inn til Cellbes via dem og kjøper noe vil jeg få prosenter av salget.)

6 Kommentarer on Bukse fra Cellbes. For oss med litt sånn stor bakdel…

  1. Dæven, Laila! Satt som et skudd! Kort i skrotten og stor i ræva her også. Tar en titt😊

  2. Håp for ikke bare Anja, men oss alle! I like!
    Å kjøpe bukser er faktisk det kjipeste jeg vet om … derfor jeg unngår det. Å bare har kjøpt mammabukser de siste årene, Str er den samme og jeg vet den passer,

    Men kanskje jeg faktisk skal driste meg til et kjøp herfra jeg og.
    Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Preggo update! Og tanker om fødselen som nærmer seg med stormskritt!My Profile

Stengt for kommentarer.