//Annonse//

Hei.

Som dere vet så har jeg inngått et samarbeide med Cellbes. Cellbes er et nettsted der man finner klær til kvinner og menn og også litt smågodt til hjemmet.

Cellbes gleder seg til våren. Og selv om jeg også gleder meg til påske og ski først, så må jeg innrømme at jeg også gleder meg til vår, lettere vær og mindre klær. Cellbes forbereder seg på vår og har masse fine vårklær på plass.

Nå kan du vinne et gavekort hos Cellbes til en verdi av hele 1000 kroner. For pengene kan du kjøpe noe fint til garderoben eller hjemmet ditt.

Konkurransen foregår på Instagram. Del ditt beste vår- eller sommerbilde- det kan være alt fra din favorittplass i solfylte omgivelser eller av deg selv i et herlig sommerantrekk, lengtende etter sol og varme.

Det er noen regler:

1: Følg @cellbes.no på Instagram

2: Del ditt bilde og bruk taggen #vårfølelsemedcellbes

Vinneren vil bli presentert i et eget innlegg på @cellbes.no 7.mars.

Jeg har delt konkurransen og reglene på min egen instagramkonto.

 

Så da er det bare å sette seg ned og mimre tilbake til sol og sommer i bildesamlingen, finne det beste og del på instagram. Husk å tagge med #vårfølelsemedcellbes og lykke til!

4 Kommentarer on Vinn et gavekort på 1000 kroner fra Cellbes!

  1. Må bare innrømme at jeg ikke er god på å handle klær på nett. Jeg vil aller helst prøve dem først og synes det fort blir et styr om de må returneres.

    Go helg!

    Beste hilsen Ingrid
    Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Digg salat til frokostMy Profile

Stengt for kommentarer.