Hei.

I dag når jeg kom hjem fra jobb var huset helt tomt. Utrolig merkelig følelse. Det er jammen ikke ofte jeg er helt alene hjemme.

Jeg ringte mamma. For å høre hvordan det hadde gått på turen. Det hadde gått fint. Dis var opptatt med å rane smykkeskrinet til mormor så hun hadde på ingen måte tid til å snakke med meg. Yme svarte ja og ha sånn for syns skyld. Helt tydelig alt for uinteressant å snakke med mammaen. Isa hørte i det minste på hva jeg sa. De hadde det strålende på mormorogmorfar-ferie. Ingen grunn til å vente dem hjem før tiden (som er på fredag). Om ikke mormor blir helt utslitt av den minste turboen da..

Eir traff ukjente barn og voksne på togstasjonen og i følge Henning virket det som om opplegget til turisforeningen var veldig bra. Vi har forsøkt å oppnå kontakt, men hun svarer ikke. Så da regner vi med at hun har det alldeles strålende på hyttetur.

Jeg og Henning har sittet ved bordet og spist middag med stearinlys, vin og Pepsi Max. Jeg har tatt en dusj. Henning har sovnet i godstolen.. vi kjenner at pensjonisttilværelsen siger på..

Det er altså ikke så ille å jobbe i vinterferien alikevel. I morgen er en ny alenehjemmedag på kvelden. Kanskje vi klarer å holde oss våkne og se en film.. øvelse gjør mester..

5 Kommentarer on Alene hjemme..

  1. Så deilig og uvant da. Masse partid 🙂
    Barna har det stor stas og er i gode hender hos mormor og morfar.
    Ha det så godt.

  2. Bruk alenetiden godt og nyt den. Tiden går utrolig fort, mye fortere enn det man tror mens barna er små. Plutselig sitter man der alene og lurer på hva skjedde når barna er flyttet ut.

    Beste hilsen Ingrid
    Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Enkel påskepynt for barnMy Profile

Stengt for kommentarer.