Hei.

I Casa Didriksen er det noen som gleder seg veldig til i morgen.

Mormor har vært her i helga. Mormor er jo her ganske ofte. Så ofte at nå har faktisk ikke vi vært og besøkt mormor siden i mai i fjor. Og enkelte har lengter med hjerte og smerte etter å få reise til mormor.

Og i morgen tar altså mormor med seg Isa og Yme og Dis på vinterferie. Bagene er pakket, spillene valgt ut. Seter er montert i bilen. Yme er en lykkelig gutt. Ferie hos mormor og morfar. Uten mamma og pappa. Livet blir ikke særlig bedre. Det vil si, det hadde vært bedre å få dra helt alene, uten søstre, men man kan ikke få alt her i livet.

Man skulle tro at mormor kanskje fikk kalde føtter etter at Dis sto opp halv seks i morges og resten av dagen har vært en duracellkanin, men hun satser på at det bare er et utslag av reisefeber. Jeg tror ungen begynner å bli frisk..

Eir skal ut på en egen ekspedisjon. På hyttetur med ni andre ukjente unger og ledere fra turistforeningen. Skal kjøre tog til Saltfjellet. Nye skisko er kjøpt inn, ulltøy og hodelykt pakket. Også hun gleder seg. Tre dager helt uten både søsken og foreldre.

Jeg og Henning skal jobbe. Og ha to kvelder her hjemme alene og uten barn før Eir kommer hjem. Rydde på vaskerommet.. spise middag i stillhet..

Vinterferie. Den ble sånn her i år. Ungene er fornøyde. Da er vi det også.

Hva er dine vinterferieplaner?

4 Kommentarer on Vinterferie

  1. her er det en dag med jobb og barnehage og så tar vi den lange turen til teønd3lag og svigers. heldig at e har en mann som jovbe turnus og kjem heim på friuke i dag, samtidig som e og har fri

Stengt for kommentarer.