Hei.

Fredag. Den aller beste dagen i uka. Det ligger en ro, men samtidig en lykkelig forventning i en fredagskveld.

Man kan ta på kosebuksa og slenge bena opp i sofaen. Ta den sjokoladen man har latt være hele uka.

På fredag ligger helgen fortsatt urørt foran deg. Man kan lulle seg inn i fantasier om at ungene kommer til å sove lenge fordi det er helg, man kan late som om man kommer til å like å brette haugen med klær på vaskerommet fordi det er lørdag. Man kan utsette en hel masse greier for det er tross alt bare fredag og helgen er lang.

På lørdag er det litt mer sånn passe. Ungene våknet jo pokker meg tidligere enn de gjør på hverdager. Ikke ble det fint vær heller og den kleshaugen var ikke så morsom på en lørdag som man trodde. Lørdag kveld er kos. Med nachos og film, men når man legger seg så er jo helga snart over. Så det er med en viss bismak man går til sengs..

På søndag må man jo gjøre alt man har utsatt. Ungene er sure fordi de har stått opp kjempetidlig og var sent oppe både fredag og lørdag fordi det er helg. Søndag kveld nekter man å legge seg. Man sitter i sofaen og tenker, hvor i all verden ble helga av? Og nekter å innse at dagen etter er det mandag…

Men i dag…. i dag er det fredag. Bare kos, bare lykke. Jeg elsker fredager!