//Annonse//

Hei.

Har du noen kosebukser? Ei du helst ikke vil vaske, men som henger klar og som du hopper inn i så fort du har tråkket av deg joggeskoene etter jobb. Bare innrøm det. Du har en sånn. Det har vi alle. Det som er trist er at den begynner å blir slitt. Det er et lite hull på det ene kneet og den begynner å rakne litt i skrittet. Og strikken i livet har helt mistet alt som var av strikkegenskaper slik at den ramler ned over rumpa etter tre skritt.

Frykt ikke. Her er løsningen. I allefall om du er litt god i formene og har korte bein sånn som meg.

Jeg bestillte to kosebukser fra Cellbes. Den ene var en velurbukse. Og ja, jeg var meget skeptisk. Velur. Hva er det da? Sånn ekkelt syntetisk med bust på utsiden og plast på innsiden. Men altså. Den oppfylte alle krav til kosebukse. Den var myk å ha på, den har lommer man kan putte hendene i, den strammet ikke, selv ikke min relativt fyldige mage fikk plass. Og nå kommer det aller beste salgsargumentet her. Den har strikk nede på bena.

Når du som meg er 159 cm uten sokker. Da er dette med bukser slett ikke lett. Og når man i tillegg til de korte bena nesten har like mange cm rundt magen. Da er i allefall dette med bukser ingen enkel sak. Så strikk rundt bena nede. Det er så fantastisk. Ingen 15 cm buksebenkant som du går rundt og tråkker på og snubler i. Nope, her var det kos.

Kosebukse i velur

Den andre buksa var i 100% bomull. Tynn og behagelig. Når Henning har vært hjemme fra jobb og fyrt i ovnen hele dagen så er det ganske varmt her. Så da passer det perfekt med den buksa. Også den med strikk rundt ben og magen.

Kosebukse i bomull

Jeg lovet dere jo sist bilder av toppene jeg kjøpte. Jeg kjøpte størrelse 44/46 for jeg har jo som jeg skrev sist et par store fordeler på toppen. Og en enda større fordel midt foran. Og nei, det bor ingen fler der inne. Eir fikk æren av å være fotograf i dag. Jeg må jo vise dere klærne. Det hun har av ferdigheter på kjøkkenet er betydelig bedre enn det det hun har som fotograf..

Sikker på at det er lurt å sitte på gulvet å ta bildet fra undersiden? Jeg spurte i beste mening. “jada, blir en flott vinkel!”

“Ehhh mamma, æ trur ikke dæ vart så bra…” Nei det skal gudene vite! De før nevnte fordelene ser mer ut som  de tilhører Gygrid i Harry Potter.. Vi justerte vinkelen og det ble noe bedre og på topp nummer tre så ble det riktig bra.

Nå har jeg lært at man skal by på seg selv så jeg hiver liksågodt med katastrofebildet også..

Gygrid i flagretopp

Dette er en todelt tunica med en singlet under. Den er litt sånn flagrete der nede, noe jeg personlig ikke er helt fortrolig med, men den er god å ha på. Siden Eir på dette tidspunktet lå i forsterstilling og hikstet av latter på grunn av sin egen fantastiske innsats på fotograffronten skiftet jeg over til en topp som jeg virkelig likte og som nok blir en favoritt i sommer.

Denne sorte har sånne armer som jeg liker. Den var kjempegod å ha på, men litt luftig under armene. Så det kan jo være lurt å barbere seg om du har tenkt å flakse mye med armene i løpet av kvelden.

Sort topp med vide armer

Min absolutte favoritt er denne her. Blå, min favorittfarge, men jeg tror jammen jeg skal kjøpe en sort også.  Strikk nede slik at den holder seg på plass og legger seg fint. Den er tynn i stoffet og veldig myk og behagelig å ha på. Den kan brukes til en penbukse i et litt uformelt selskap, eller til kosebukse når du bare skal chille med netflix i sofaen. Funker like godt til begge deler.

Favorittopp fra Cellbes

Om dere klikker dere inn på Cellbes er det nå 25% rabatt på dyreste plagg. Rabattkode ligger på fremsiden. Det er i tillegg 20% på sportsklær. For de som ikke helt har kommet i gang med nyttårsforsettene enda. Selv sverger jeg til kosebuksa en stund til.

Alle lenkene i dette innlegget er affilitate-lenker.

Er livet komplett uten en kosebukse med strikk i bena? I belive not..

3 Kommentarer on Kosebukser og topper fra Cellbes

  1. Favoritt-toppen var jo bankers da😊 Den kledde du virkelig! Og den velour-kosebuksa kunne jeg tenkt meg sjøl.
    Ler og ler av katastrofebildet.
    Note to self: Aldri ta bilde i froskeperspektiv. Fugleperspektiv, Laila. Fugleperspektiv!!!

  2. favotittoppen din satt jo veldig fint 🙂 og kosebukser har jeg masser av, både med og uten strikk i beina. Med 175 på strømpelesten og like tynner legger som da jeg var 10 (føler jeg som en kjærlighet på pinne 😛 ) er jeg også glad i de med strikk i beina 😛
    Monica Bjerkelund Vil gjerne at du leser denne blogposten Det går framover 🙂My Profile

Stengt for kommentarer.