Hei.

Dere vet sånne venner. Som man ser så alt for alt for sjeldent. Men når man ser dem så er det som om man så dem i går. Ingen pinlige tausheter, praten går like lett som sist, latteren sitter løst og det er bare et ord som dekker det hele: avslappende.

Sånne venner har vi vært hos i helga. Og vi har kost oss skikkelig. I tillegg har jeg og Henning vært på kafe. Både på Starbucks og på sushiresturant. Vi har vært på handletur alene og vi fikk klippet oss. Og vi feiret bursdag. Proppet oss med både koldtbord og kaker. En alldeles perfekt langhelg!

Men det er jo godt å komme hjem også. Selv om tre av fire unger knapt virket å ha merket at vi har vært borte. De har hatt det strålende med bestemor og bestefar. Dis hadde det egentlig for travelt til å si hei når vi kom, Eir løftet blikket fra iPaden i noen sekunder, Isa gav meg meg en klem og sa det var fint å ha oss hjemme og Yme, han var på vift og pinnejakt hos ei fra barnehagen.

Så hadde det ikke vært for jobben kunne vi vist vært noen dager til..

Men nå er det full fart. Vakt i morgen, jobb og planlegging av bursdagen til en viss herremann som blir seks år om en uke…

7 Kommentarer on Langhelg..

  1. Alle småbarnsforeldre skulle hatt anledning til en barnefri weekend fra tid til annen. Det gjør godt for foreldrene og godt for barna. Vinn vinn. Trondheim er en hyggelig by og trøndere kjekke folk, synes jeg og kan godt forstå at dere hadde det topp.

    Beste hilsen Ingrid

Stengt for kommentarer.