//Annonse//

Hei.

I morgen skal jeg og Henning til Trondheim. Vi skal besøke gode venner og være uten barn Helt til søndag. Vi gleder oss.Og ungene gleder seg til å være her sammen med bestemor og bestefar. Alle hjerter gleder seg faktisk.  Så det passet jo utrolig godt at pakken fra Cellbes kom i dag. For oppi den lå det litt sånn smekkert undertøy.

Jeg var litt skeptisk. For jeg har et par utfordringer. Eller et par store fordeler. Alt etter som man ser det. For å si det rett ut. Jeg har store pupper. Som det som oftest er håpløst å finne BH til. Det har liksom blitt til at jeg to år etter ammeslutt fortsatt vandrer rundt med gamle ammebh’er. Inne hos Cellbes går størrelsene opp til 110E. I allefall på de BH’ene jeg kjøpte.

Jeg var i tvil, men satset på 95E. Fryktet at de kanskje skulle være litt små. Men de satt som et skudd. De var kjempefine. Og med snerten liten diamant der i midten som kan friste. BH’ene kommer i to-pack i mange forskjellige farger. Jeg valgte kjedelig nok, sort og hvit.

BH fra Cellbes
BH fra Cellbes
BH fra Cellbes
Burde bli stemning med denne her…

Men man kan jo ikke ha bare fin BH, så jeg har selvfølgelig matchende truser. Som også selges i to-pack.

Truse og BH fra Cellbes
Truse og BH fra Cellbes

De trusene var veldig gode i størrelsen. Jeg slo til med 42/44. De går helt opp til 54/56. Jeg kunne muligens gått ned et hakk.

Men nå skal vi jo faktisk også ha klær på oss i Trondheim. Og vi skal på fest. Med i pakken fra Cellbes kom også et par fine topper. Du kan gå inn og sniktitte på dem her, og her, men jeg kommer til å skrive et eget innlegg om dem og om de to kosebuksene. Med bilder. Av meg altså.

Konklusjonen er at jeg er veldig positivt overrasket over klærne fra Cellbes. De er gode å ha på, og ikke minst passer de meg uten at pupper blir knust og mager klemmes sammen. For det er bare å innrømme. Småbarnstid, jobb og meg. Det har ikke blitt mye egenpleie og tid til trening av hverken mage, rumpe eller lår. Så det henger og slenger både her og der. Det er en prioriteringssak. Og jeg har ikke prioritert det. Men mens jeg venter på bedre tider så er jeg fornøyd og da vil jeg ha klær jeg ikke drepes av å ha på meg. Og det betyr at det henger litt løst over magen og størrelsen er noen hakk over det ideelle. En dag skal størrelsen tilbake til  der jeg ønsker. Når jeg bare bestemmer meg for det. Det er bare ikke i dag.

Kjøper du klær du føler deg vel i, eller kjøper du klær du ønsker du følte deg vel i? Det første er å anbefale 🙂 Og når kjøpte du deg nytt undertøy sist? Et fint et.. Som du gledet deg til å ta på. Jeg husker ikke. Eller vent.. Det var for to år siden i Riga. Var kanskje på tide da….

Som jeg har forklart i et tidligere innlegg så er lenkene i dette innlegget Affilitylenker. Det betyr at om du klikker deg inn på Cellbes via en av mine lenker og bestemmer deg for å kjøpe noe så vil jeg få prosenter av salget.

11 Kommentarer on BH og truse fra Cellbes..

 1. Hei.

  Jeg er blitt så gammel at jeg kjøper kun komfortabelt undertøy. Det er så mye lekkert der ute og det meste ser penere ut på modellen enn oss i det virkelige livet. (Se bloggposten min 16.januar) Ang. store pupper så hadde jeg den utfordringen tidligere. (Før silikonens inntog og store bher ble in) Jeg valgte å fjerne halvparten for mange år siden og fikk ett nytt liv. Det beste jeg har gjort.

  God tur til Trondheim

  Beste hilsen Ingrid
  Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Jeg liker en god startMy Profile

 2. Jeg stemmer for behagelige klær, fra innerst til ytterst =) For tiden består det av kosebukser og ullgenser 😛 Stort sett mitt outfit gjennom vinteren. Bryr meg enda mindre etter å ha fått barn, nå har jeg ” en unnskyldning” for alt som henger litt ekstra 😛
  Monica Bjerkelund Vil gjerne at du leser denne blogposten Nyttårsforsett!My Profile

 3. Hei.
  Jeg er så gammel at jeg bruker kun komfortabelt undertøy. Det finnes så mye delikat og lekkert der ute som tar seg best ut på modellen som bærer det. (Se mitt blogginnlegg 16.jan.) Ang. store pupper så hadde jeg også det, men det var før silikonens inntog og store BH størrelser fantes i vanlige butikker. Jeg valgte å ta bort halvparten for mange år siden og har ikke angret en dag.

  God tur til flotte Trondheim hvor jeg er i skrivende stund.

  Beste hilsen Ingrid

 4. Du skriver så utrolig bra. Kos dere i Trondheim med nytt undertøy 😉

  Kjenner jeg gleder meg STORT til jeg er ferdig med amming og kan bruke fine bher igjen. Jeg har ikke brukt vanlig bh siden 2008. Kjenner at hodet skriker etter å få ha puppene i fred igjen, og å kunne bære normale bher igjen <3 Drømmen er at det skjer innen sommeren <3
  Fru Jacobsen – Ikke perfekt, men alltid ekte! Vil gjerne at du leser denne blogposten ANNONSE: Robothushjelp? Rekk opp hånden de som ønsker seg!My Profile

 5. Så herlig innlegg! Flere av disse, med eksempler på klær som kan brukes av sånn som meg som er litt….hm…rund i kantene 😏😏

Stengt for kommentarer.