//Annonse//

Hei.

Jeg synes ikke selv at bloggen oversvømmes av reklame. Noen av dere synes nok det er i meste laget. Noen kunne kanskje tenkt seg mer.

Jeg har jo ingen planer om å leve av denne bloggen. Jeg skriver først og fremst fordi jeg synes det er moro, dernest fordi jeg tror at den kan være både morsom og inspirerende for dere lesere. Til tider også opplysende og informativ.

Men til å være en veldig kjær hobby så tar det faktisk ganske mye tid. Mye tid som heller ikke sees så godt for dere lesere. Man må tilegne seg en viss teknisk innsikt og nå etter jul har jeg brukt mange timer på det. Videre koster det faktisk litt å ha et webhotell, et domene, et domene til… Backup er viktig og det koster litt. Til sist så tar det jo også litt tid å skrive innleggene. Selv om det er den morsomme delen av det. Svare på kommentarer er også innmari hyggelig.

Alt i alt så går det med både tid og faktisk noe penger også. Så derfor så har jeg takket ja til enkelte tilbud om samarbeid som har kommet inn i mailboksen. Det har vært at jeg har fått noen produkter som vi nok uansett ville kjøpt, eller betalt i rene penger. Også i de tilfellene produkter jeg føler jeg kan stå inne for og som dere lesere også vil kunne ha interesse for. Og jeg prøver å bruke min egen stil også når det kommer til reklame.

Nå etter jul fikk jeg tilbud om et litt større samarbeid, som kommer til å gi litt mer reklame på bloggen. Det er et samarbeid med nettstedet Cellbes.(affilitate-lenke) Det er et nettsted som selger klær for både damer og herrer og også litt greier til huset. Etter å ha tenkt meg om en stund takket jeg ja. Jeg likte klærne og tror at flere av dere lesere også kan synes at det er et fint nettsted å handle klær. De har godt utvalg i størrelser og greie priser. Og klærne er allsidige.

Lenkene til Cellbes kommer til å være affilitate-lenker. Det betyr at om noen av dere lesere klikker dere inn på Cellbes via mine lenker og kjøper noe der så får også jeg en viss prosent av salget. Om dere bare klikker dere inn for å se er det også kjært velkommen fra min side.

Det kommer til å komme to innlegg i måneden og også et bilde på Instagram i ny og ne.

Nå sitter jeg å venter på posten. Jeg må jo tross alt prøve klærne før jeg kan si noe om dem. Mitt eneste dilemma nå er at jeg jo gjerne skulle vist dem frem personlig. Sånn med bilder av meg selv og så lenke inn til nettsiden med de aktuelle plaggene. Men kjære leser. Jeg skal ikke utsette deg for det. For jeg kom på, etter at bestillingen var sendt, at da burde jeg bestille noe annet enn undertøy og nye sett med sengetøy…..

 

8 Kommentarer on Reklame på bloggen….

 1. Jeg gleder meg til å se dine favoritter, jeg. Alltid moro med inspirasjon og nye nettsteder.

 2. Hei.
  Jeg synes det er helt greitat du ønsker å tjene noen kroner på bloggen. Som du sier så koster det både tid og penger for oss bloggere. Betalte innlegg fra tid til annen er helt innafor, men blinkende reklamebannere synes jeg bare er forstyrrende. Gratulerer med samarbeidspartner.

  Beste hilsen Ingrid
  Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Key lime pieMy Profile

 3. Det er helt innafor å ha sponsede reklameinnlegg på bloggen fra tid til annen. Som du sier så koster det jo litt for oss bloggere både i penger og tid. Gratulerer med sponsoroppdrag.

  Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no
  Ingrid Vil gjerne at du leser denne blogposten Key lime pieMy Profile

 4. Hei! Tittet litt på sengetøy der, og de hadde sååå mange fine mønstre, men vet du hvordan det er med størrelsen i forhold til norske standardmål på dyne og pute…? Går det greit å bare stappe vanlige puter inni trekkene med svenske mål? Tar gjerne en anmeldelse av dette på bloggen 😀

Stengt for kommentarer.