Hei.

Omtrent i fjor på denne tiden skrev jeg at jeg skulle bli flinkere til å organisere meg. Jeg hadde en plan. Jeg skulle starte med Bullet Journal. Eller BJ som de sier i de interne kretser.

BJ
Fjorårets Bullet journal

Det gikk sånn passe. Jeg vil ikke si at det ble en suksess for prosjektet strandet i mars. Men det ble altså ingen flopp heller for i de månedene jeg holdt på så funket det veldig bra. Jeg hadde bedre kontroll og oversikt.

Så med ukuelig optimisme har jeg tenkt å starte på. Nå er jo også det lite planlagt som det meste annet i livet mitt (det er altså det det nå skal bli slutt på, igjen…..). Slik at jeg satt i romjula og bestillte både ny bok. Det vil si, det ble to for jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken jeg skulle ha. Og jeg har bestilt meg nye sorte penner og fargepenner på Wish. Og satser på at jeg får låne ungenes fargeblyanter.

Og mens jeg venter på at postkassa skal fylles og jeg kan sette igang med å strukturere 2018, noe forsinket vel og merke, så har jeg liksom gått inn i bobla.

Jeg har pinnet på pinterest, jeg har lagt til masse folk på instagram, jeg har funnet flere facebookgrupper der det flyter av bilder og gode råd for bullet journal, eller BJ, eller bujo. Jeg har tenkt ut at jeg skal lage en egen konto på Instagram for min bullet journal og funderer fortsatt litt på navn. Egen blogg blir litt i overkant, men jeg var inne på tanken.

Jeg var som sagt inne i boble. Drømte om boksider med prikker som skulle fylles av de lekreste sjema og lister. Og søkte på nettet etter enda flere gode råd…

“what kind of pleasure does a BJ give you” Overskriften var jo fin der på google. Jeg var jo interessert i å vite hva en Bullet Journal kunne gi meg av gleder.

Jeg kom inn i en sånn der forum gruppe. Den var liksom ikke helt lik de andre jeg hadde sett de siste dager. Det var jo ingen bilder der. Om det er noe jeg har lært så er det at sånne BJ-folk deler bilder. Av alt fra hvordan to-tall kan skrives til fantastiske tegninger der ulver hyler mot månen og representerer januar.

“It gives me the most wonderful feeling” Jo, altså, hvem får ikke det av å få struktur på livet sitt…

“I love to look up and tease him with my eyes..” Ehm.. nå mistet jeg litt poenget her. Altså, Henning er ikke alltid like fornøyd med at jeg drukner meg i macen på kveldstid, men jeg sitter jo ikke direkte å erter ham med at jeg blogger så jeg vil ikke tro at så blir tilfelle med den notatboka heller..

“It gives me a feeling of control, I have the power..” Jo, altså igjen, dette med kontroll over livet. Den har jeg forstått..

“It gives me satisfaction when he comes in my mouth”

 

Altså. Bare så dere vet det. BJ er altså ikke bare forkortelse for Bullet Journal. Men hvem tenker på det langt inne i bobla si? Om dere ikke tar poenget enda så er det altså en “blåsejobb” på godt nynorsk. Men det forsto ikke jeg før den siste der..

Ble ikke mer inspirasjon til notatboka den ettermiddagen gitt. Og siden jeg fortsatt venter på posten så får jeg dele noen bilder av starten på fjorårets. Og i år skal jeg komme lengre enn til mars. Minst til juni. Kjenner jeg meg selv rett så skjærer det seg i sommerferien. Men nå er det januar. Første januar. Og uka er godt planlagt i hodet. I morgen har svigermor bursdag, i overimorgen har jeg bursdag. Begge dager feires med vakt. Og i helga kommer mamma. Så enn så lenge har jeg kontroll. Om enn ikke på engelske forkortelser.

 

Med en lege og en i forsvaret er det en del forkortelser som er i bruk i Casa Didriksen. Ikke alle er like forståelige for omverdenen. Hvilke forkortelser har du opplevd forviklinger med? Del en morsom historie i kommentarfeltet eller på Facebooksiden min da vel 🙂 Og mens jeg fortsatt ikke har åpnet min fantastiske uperfekte BJ-instagram så kan du følge min vanlige

7 Kommentarer on What kind of pleasure does a BJ give you?

  1. He, he jeg har også pinnet, meldt meg inn i grupper, lett opp emneknagger og forberedt meg på BJ, men når det kom til stykke som fant jeg en almanakk med plass til å tegne, til å lime bilder og ikke minst til å skrive ned avtaler.

    Så jeg har en helt ny, uåpnet slik bok du kan arve, for jeg ga meg før jeg hadde begynt..

  2. Lettere fasinert av et innslag på TV om en mann som danset sving så det suste etter med ikke mindre enn 2 damer; googlet jeg følgende: sving, en mann to damer.. Noen av de bildene som da kom opp er som brent inn på netthinna….

Stengt for kommentarer.