Hei.

2017 ble ikke helt som jeg tenkte da jeg i fjor ropte godt nytt år under fargerike nyttårsraketter. Mye av året har vært ganske strevsomt for å si det rett ut. Mange planer ble ikke noe av. Mange dager forsvant i jobb og vakt. Mange kvelder likeså.

Så egentlig har jeg sett frem til i dag. Lukke døra til 2017 og åpne den til et splittende nytt 2018. Som ligger der som det hvite pudderteppet vi sto opp til i går i vogna. Der man kan starte på nytt og sette akkurat de spor og mønster som man ønsker. Lage akkurat det bildet man helst vil.

Så bør man lære av gamle feil, ikke legge så mange planer, ikke ha for store forhåpninger. Men hvem gidder det? Altså, vanligvis så bruker jeg stort sett å leve etter “veien er målet og den blir til mens man går” særdeles uten planer og målsetninger. Det er da vi fungerer best. Men jeg tenkte å prøve noe nytt. Legge opp til en haug med nyttårsforsetter. Minst tre. Ha konkrete mål og gå målrettet mot dem.

Men det blir jo aldri sånn da. Det vet jeg jo. Med vårt liv så blir det uansett omrokkering av planer og ting som detter ned i hodet på oss. Men la meg nå leve i håpet et par timer inn i 2018. Optimisme kalles det, og det slår av og til realisme ned i støvlene.

Og for at dette ikke skal bli et sutreinnlegg så må jeg jo si at 2017 inneholdt masse fint også. Kos i vogna, en kjempefin sommerferie, masse besøk av mamma og pappa, masse hjelp fra svigers og unger som vokser og er friske. Unger som trives og har det bra. Så det er jo ikke mye å sutre over. Egentlig.

Men uansett, med siste rest av dagslys fra 2017 så sto jeg på verandaen og tenkte at jeg var veldig, veldig klar for at 2018 skal komme..

Men til dere fantastiske lesere! Takk for følget! Og for kommentarer og tilbakemeldinger. Det er så moro å høre at det jeg sitter her å skribler ned på tastaturet gir noe til dere i andre enden.

Godt nytt år folkens!

Og så håper jeg at dere er med oss i vår kaotiske, uplanlagte, rotete og til tider vanvittige hverdag også i 2018. For uten dere så er jo denne bloggen ingenting!

12 Kommentarer on Klar for 2018.

 1. Godt Nytt År, Laila til deg og familien, jeg setter stor pris på din interessant og ærlig “blogging”

 2. Godt nytt år til gjeng Didriksen 💕- og livet blir ikke alltid som vi tenker,- men det er heldigvis gode øyeblikk allikevel 💕 nyt 2018,- med eller uten nye mål
  Nann Karin Vil gjerne at du leser denne blogposten Takk til 2017My Profile

 3. Godt nyttår, har vært mye fonøyelig lesing i 2017 og gleder meg til å følge dere i 2018 også.

 4. Jeg satser allerede på 2019, jeg! 2018 blir nok ikke mitt beste år slik det ser ut nå, men 2019 håper jeg blir bra.

 5. Godt nytt år til alle i Casa’n og til de nærmeste omkring! – Jeg gleder meg til å følge bloggen videre. Masse gode ønsker for 2018 også for svigers fra undertegnede! Mvh Grethe H.

 6. Godt nytt år til alle i Casa’n og til de nærmeste ellers – Jeg gleder meg til å følge bloggen videre. Det er så utrolig trivelig å følge deg og familien! Masse gode ønsker for 2018 også for svigers fra undertegnede! Mvh Grethe H.

 7. Veien er målet og den blir til mens man går -jeg er helt og holdent med deg i denne devisen!
  Men visst er det fristende med noen forsetter da 🙂
  For å ha hatt ett strevsomt 2017 må jeg si du/dere har fått till mye flott likevel.
  Men det en selv kjenner på det kjenner en jo på. Vi mennesker vokser jo hele tida både små og store så litt vokseverk blir det nok.
  Alle gode önsker for dere under det nye året – med blanke ark og fargestifter til – og så alla spill 🙂
  Jeg fölger med på bloggen …

 8. GODT NYTT ÅR TIL DERE ALLE!
  Jeg gleder meg til å følge dere i året som kommer, med opp og nedturer. Jobb og kos! Kos og kaos! Hverdagen! Jeg digger å lese innleggene dine og må innrømme at selc JEG ser for med idyll med en campingvogn etter å lest dine innlegg … Hvem skulle tro det!

  Måtte 2081 bli et fantastisk år for dere, på alle måter!
  Stor klem!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten I følge ryktene har både romjul og nyttår passert – uten at vi har lagt spesielt merke til det … (Vår spesielle nyttårsfeiring)My Profile

 9. Jeg håper det blir mindre vakt og mer kos.

  Jeg håper du skal blogge mer og kjøre mindre båt (selv om du kan stå ute og sjøen er rolig).

  Måtte året som kommer gi deg alt du ønsker, og mere til, men er det bare jeg som lurer på hva slags forsetter du har????
  Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten #hverdag – dagens oppgaveMy Profile

Stengt for kommentarer.