Hei. Det ble en noe treig start i dag. Natta var, for å si det mildt urolig og i kveld har vi tatt konsekvensene av det og lagt Henning i spikerteltet.

Nå var det ikke han som var mest urolig så det er jo litt urettferdig at han må ligge der ute på den knallharde sovesofaen. Men stakkaren har pådratt seg en lei juleforkjølelse. Og den harmonerer dårlig med Dis som absolutt ikke vil ligge alene i køyesenga men helst på tvers i dobbeltsenga vår. Så selv om jeg krøllet meg sammen omtrent inne i veggen så ble det veldig dårlig plass til oss alle tre.. Eir har vi forvist til fremre sofagruppe.. og med den forkjølte stakkarn godt lydisolert der ute kan kanskje også Isa sove godt i natt. For hva skal man egentlig tro, når man våkner klokka fire og tror at det er et monster som brøler i øret ditt… så var det bare en forkjølelsessnorkende pappa.

På dagtid derimot hersker idyll i dobbeltsenga.. noen som sa “som far så datter”

Forkjølelser til tross, vi tok en bytur. Nyttårsaften står for døren og da må man jo ha fyrverkeri. Isa har vokst ut av boblejakka si så det ble en tur på Stormberg. Man kan jo si at de kjenner oss der når personalet kommer bort og sier: “du, han sønnen din satte jeg på krakken der borte med iPaden, din eldste står der ved jakkene og jeg tror hun nest eldste tok med den minste og gikk en tur, ser du etter noe mer eller holder det med det som ligger på disken?” Det ble litt mer, jeg har jo snart bursdag så jeg kjøpte en jakke til meg selv fra Henning så slipper han å tenke på den gaven.

Det ble middag på Subway og jordbærpikene. Ungene åt på subway, jeg og Henning på jordbærpikene.. og så dro vi tilbake i vogna.

Jeg og henning måket snø og fikk ryddet og plassert en masse rot i boden slik at nå går det nesten an å snu seg i gangen.

Isa fikk en lenge etterlengtet tomatsuppe til kvelds. Lykke kommer i mange innpakninger. Også som tomatsuppe i en plastskål..

Jeg og jentene så Juleprinsen på Netflix. Anbefales…

Og nå krysser vi fingre for en rolig natt. Fri for forkrøplete liggestillinger og monstersnork…

4 Kommentarer on Når natta ikke helt funker..

  1. Der må være morsomt å komme i en butikk hvor de kjenner hele familien. Skjønner du liker Stormbergklær😃

    God bedring til mannen og godt nyttår til hele gjengen.🎆🎇⭐🙂

Stengt for kommentarer.