Hei.

Det er vel ingen hemmelighet at medlemmene i Casa Didriksen liker å kose seg. Og at de har sine vaner.. som at mammaen og Isa liker å ta seg en Chai Latte når vi er i vogna. I sommer kjøpte nemlig Henning en sånn kaffemaskin som også kan lage Chai Latte. Sånn Dolce Gusto. Fantastisk sak.

Så i morges da vi hadde spist frokost skulle vi jo da nyte hver vår kopp Chai Latte. Isa endevendte hylla med kapsler. Krise nummer en var et faktum. “Mamma! Dæ e bærre ein Chai Latte igjæn!”

Djizzz… bare en. Hva gjør man. Helst vil man jo si “jeg er voksen, jeg er større en deg, jeg lidde i timesvis for å presse deg ut av et lite hull nedentil, den chai latten er MIN!!”

Men man gjør jo ikke det. Som god mor ofrer man seg. “Ta den siste du Isamor, mamma kan ta den mye mye kjedeligere Tea latte istedet. ” Dette begynte å bli en trist morgen.

Mens Isa satt med stjerner i øynene og ventet på at maskinen skulle slå seg på sa Henning: “du må sjekke at den funker, den var jo helt frosset sist jeg var her og måket. Det lille hullet nederst der hadde en isklump i seg så vi må passe på å tømme den ordentlig før vi drar nå”

Det var i dag 14 isblå grader ute. Når vi ikke er her er det ca samme temp inne i vogna. Sjokoladen som lå her bærer preg av det..

Vel, maskinen skrudde seg på, jeg satte i kapsel nummer en, skrudde på og…… vann utover hele benken og ikke en dråpe i koppen. Krise nummer to var et faktum. Maskinen var ødelagt, ikke en gang Henning kunne redde den. Freias 123 kakao er absolutt ikke det samme som Chai Latte. Vi kunne nesten gå så langt som å si at julen var ødelagt.

I stedet for å sitte inne å gråte gikk vi ut. Akebrett kan få trist stemning snudd på minutter..

Henning kom ut en tur og tittet på all snøen han skulle måke og bestemte seg for at dette var dagen å kjøpe en snøfres. Så det ble en Fausketur…

Gule lys og piler geleidet bilen inn mot Elkjøp. I allefall lå Elkjøp beleilig nok på veien til Biltema. Og vet dere hva? Kaffemaskinen var på salg.. Til en slikk og ingenting. Men på tre ganger tre hyllemeter med Dolce Gusto kapsler var det ikke en eneste Chai Latte kapsel å spore..

Det var det heller ikke på Ica…. Det begynte å nærme seg krise nummer tre..

I dag tilgir jeg Rema 1000 sin vanvittig rotete og ulogiske plassering av varer. Etter å ha lett butikken rundt fant jeg Dolce Gusto kaffekapsler ulogisk plassert nede ved kjøttdisken. Og de hadde fem esker igjen. Jeg kjøpte tre. Og tre marsipangriser. Isa trengte å få opp blodsukkeret etter denne halsbrekkende jakten på kos og lykke.

Så det endte godt. Henning har stått ute i 14 minus og montert en snøfres. Jeg og Isa satt inne og koste oss. Vi ble knust i Risk av Eir, men hvem bryr seg, vi hadde hver vår Chai Latte å drikke mens vi spilte.

3 Kommentarer on Krise på krise….

  1. Jeg er imponert over at du bare kjøpte tre pakker. Når det er vanskelig å få tak i noe frykter jeg alltid det verste (at de har tenkt å slutte å lage denne varen) og kjøper opp restlageret. Jeg har nemlig opplevd at varer jeg liker godt har forsvunnet fra sortimentet.
    Gratulerer med ny kaffemaskin. Godt å høre at det ikke bare er jeg som er hekta på chai latte.
    Abelone Vil gjerne at du leser denne blogposten Generasjon kan’ke venteMy Profile

Stengt for kommentarer.