Annonse.

Hei.

I år får jeg, sammen med Amvina, lov til å gi dere en super julegave. Jeg kunne nok delt den i to, men det gjør jeg ikke, så det blir en stor!

Julegaven er en VALGFRI Moonlight & Melodies nattlampe. Nattlampen har prosjektor som dempet, lyser opp taket og spiller 4 forskjellige, rolige søvndyssende nattamelodier. Og den kan ikke bare brukes som nattlampe, den kan også brukes som kosebamse. Nesten som et kinderegg altså.

Nå sover jo ikke slike små hele dagen. Selv om man av og til kunne ønsket det. Men den tiden de er våken og man gjerne skulle smurt seg en brødskive eller kanskje til og med tisset er det jo fint at de kan underholde seg selv litt. Og det kan de definitivt i denne babygymmen fra merket Skip Hop.

“Vibrant Village Babygym har et moderne grafisk design i svarthvitt i kombinasjon med glade farger. Fargekomposisjonen stimulerer synet når babyen utvikler seg og lærer seg å se alle farger.”

Denne herlige babygymen har lyd og lys, så det blir gøy for babyen å ligge under den å leke.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å skrive hvilken julesang som er din favoritt under innlegget her og du er med i trekningen. Vinneren blir trukket en dag i romjula, men litt usikkert når enda. Det kommer an på livet i Casa Didriksen nemlig..

31 Kommentarer on Julegave fra Casa Didriksen…

  1. Min favoritt er White Christmas med Bing Crosby 🙂 God Jul!

  2. Min favoritt er Desemberbarn med Kari Bremnes og Rikard Wolff, fra plata deres med samme navn. Etter at den kom i hus fo noen år siden spiller vi den ganske non-stop hele desember. Anbefales til alle 😊

  3. Aurora, snart 3 år, forteller at hennes favorittjulesang er “på låven sitter nissen” 😀

  4. Hei. Min favoritt er Når vi tenner våre lykter. Bamsen hadde vært perfekt til minsten min som er døv. Babygymmen vil jeg gi vekk til noen som ikke har så mye hvis jeg vinner 😊 God jul!

  5. De siste årene har det vært Home for christmas ❤ God jul! 🎄

  6. En stjerne skinner i natt 🌟 Termin med lillesøster 5 mars ❤️😍

  7. Min favorittjulesang er uten tvil Fairytale of New York! Kanskje ikke den mest tradisjonelle, men allikevel en årelang favoritt her i huset.

  8. Min favoritt er last christmas 😍🎄fortsatt god jul! 😊

  9. Deilig er jorden er min favoritt. Får alltid tårer i øynene..

  10. Carol of The bells ❤️ Gledelig jul Laila! 🎄

Stengt for kommentarer.