Hei.

Nå mangler det en julekrans på døra, og den store duken til stuebordet er ikke kommet på. Men utover det så er det jul her. Eir sikret seg engler til rommet, jeg var nede og hentet noen opp igjen. Jeg mener, jeg måtte jo ha engler til mitt englekor også!

Isa var en klump av lutter juleglede i går. Pyntet og plasserte til nærmere elleve. Og hun er min datter.. dokumenterte for å ha til neste år..

Yme har pyntet rommet sitt. Med den største pynten han fant, et juletre i glass.. og så annen pynt som ser på juletreet. Et lite englekor måtte jo også han ha. Og så en postnisse. Med brev..

Og dere blogglesere. Dere er vel de beste. Yme har fått julekort. Fra noen han ikke kjenner, og noen han kjenner, og noen jeg og Henning kjenner.. Og han blir så glad. Og åpner med jublende iver. Og i går.. Pokemonkort.. kan et julebrev inneholde større lykke? Takk til alle!

Rulla er kokt og kommet i press og i morgen blir det grønnsakssuppe kokt på søen. Og Eir skal på juleball. Hun og Sofie har fnist og ledd hele kvelden, den ene med date og den andre uten, spenningen er stor og planer for kjole lagt..

I morgen skal julesengetøyet på. En handleliste skal skrives, mulig noe handles. Jeg skal ta en lang dusj og se noe på tv. Og så er jeg klar for vaktjul. Mormor kommer på fredag. Ungene og Henning er i trygge hender, det blir bra uansett om jeg må ut.

Noen må jobbe, også i jula, slik er det. Og ingen ringer til legen på julaften om de ikke absolutt må, så sånn sett er det en takknemlig helg å ha vakt. Så er det min tur å ha fri neste jul. Da er det noen andre som jobber. Og romjul og nyttårhelg, når mormor ikke kan være her, da har jeg fri.

Jeg prøver å overtale de andre om at nyttårsaften i vogna er minst like bra som hjemme. Vi får se om jeg klarer det.. jeg håper..

8 Kommentarer on Klar..

 1. Riktig GOD JUL til en flott gjeng! Det er med meg som med Randi Gjeset Ellingsen: Livet i Casa Didriksen er årets desidert beste adventskalender! Kos dere både med og uten vakt!

 2. Riktig GOD JUL til en flott gjeng! Det er med meg som med Randi Gjeset Ellingsen: Livet i Casa Didriksen er årets desidert beste adventskalender! Kos dere både med og uten vakt!

 3. Riktig GOD JUL til en flott gjeng! Det er med meg som med Randi Gjeset Ellingsen: Livet i Casa Didriksen er årets desidert beste adventskalender! Kos dere både med og uten vakt!

 4. Å! Så koselig med Pokémon-julekort! Her ble plutselig interessen for Pokémon vekket til livet igjen igår kveld, så hele gjengen var ute å jaktet. Med lommelykter! Stor stas – fikk de nesten ikke inn igjen 😝

  Deilig å være godt i rute med alt til julen! Håper dere (og engelene) får en strålende juletid. Stor klem!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Tvangstanker om julestrømper, panikken over antallet og gleden over å finne …My Profile

 5. For ett julehus, tærne mine krøller seg i ren glede.

  Jeg føler plutselig at jeg har det skikkelig stusselig, hakke engang ett englekor…..? Og jeg kaller meg mor???? Men jeg har to helårsengler stående fremme, de er for fine til å pakke bort!
  Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten JuleforberedelserMy Profile

 6. Julefryden hos dere deler jeg på 🙂
  Juleball för jentene så morsomt. Tusen takk for julekortet med bilder – jeg storkoser meg ! Det kom samme dag som jeg hade sent till dere!
  Jobbpå juelhelger har det blitt flere av under åra som gått, men siden hösten 2013 har jeg värt fri på röde dager og nå er det ferie hele året 🙂

 7. God jul til deg og dine! Takk for fint julekort. Og ønsker deg en tidlig jul!
  Her er ikke julepynten framme ennå, bare en del engler, og dyr i krybben. Men snart blur det engler, alligatorer og flamingoer i juletreet!
  Kirsti Vil gjerne at du leser denne blogposten 21.desemberMy Profile

Stengt for kommentarer.