Hei.

Jeg har jo hatt ferie denne uka. Med to må for øyet. Få med meg alle lusiaforestillinger, grøtfester og juleluncher som arrangeres av skole og barnehage. Og å bli ferdig til jul.

Jeg hadde ingen plan forrige fredag. Det kan man vel si var noe vågalt. Det forsvant en ettermiddag og en kveld og en natt til vakt. Men vi er nesten i mål.

Nå tror kanskje dere at jeg har sett feil på kalenderen. Men saken er at jeg går på vakt neste uke og har vakt i julehelgen. Og jeg gidder ikke å ha ting hengende over meg når jeg har vakt.

Så nå er alle julekaker bakt. Den jækla fattigmannen feilet i år igjen. Den er min nemisis. Men til tross for gummideig så ble den ikke så aller værst å se på og den smakte greit nok så jeg sier meg fornøyd..

Nytt av året er at jeg og Isa laget julemakroner som vi fant oppskrift på inne på bloggen til Monica. De ble fantastiske på smak og alle som har minst 10% syn på ett øye kan se at vi aldri har laget makroner før.. men vi tar igjen på sjarm..

Vi har laget julesild og sursild, julebrød og rundstykker. Sara Bernard ble ferdig i kveld og jeg tvang Eir til å steke krumkaker i går. Jepp, baksten er ferdig og i boks.

Og vi har pyntet juletre. Fint ble det, som alltid. “Vi har fint juletre” sa Dis. Og Isa var en lykkelig unge full på julerus og julekuler.. Eir fikk klatre i en stige og gjøre ting pappaen vanligvis gjør så hun var fornøyd hun også.

Alle gaver er kjøpt, pakket inn og sendt. Julekort skrevet og sendt. Vi er i rute. I morgen skal vi få opp resten av pynten og så er det faktisk jul her. Da er det bare en rulle som skal kokes, litt pålegg som skal handles og noen salater som skal lages. Men det får man ikke gjort før like før julaften. Så om jeg ikke er hjemme får jeg få Eir til å røre dem sammen. Og så kommer jo mamma og pappa på fredag.

Nå er det sovetid. I morgen er det jobb. En uke fri går fort, alt for fort..

2 Kommentarer on Vi er i rute..

Stengt for kommentarer.