Hei.

Dagen startet riktig koselig. Dis klistret med Frost-klistremerkene hun kjøpte i går, og Yme knuste meg i Svarte Per. Og etter det måtte vi jo se Frost. Dis var fjetret. Holdt på å kveles av smågodtet flere ganger fordi hun glemte å tygge..

Vi fikk kjøpt juletre. Og amaryllis. Og bestilt blomsterdekorasjoner til jul.

Eir og Isa dro på konsert mens jeg, Dis og Yme laget sirupsnipper. Jeg har aldri laget det før, men Yme mener at vi er verdens flinkeste sirupsnippbakere. Så da er vi nok det. Ting tar utrolig mye lengre tid når man har med to ekstra hjelpere, men med julemusikk på Sonosen og generell kosefaktor… hva er vel et par timer ekstra i et langt liv. Det ble sirupsnipper nok til en armada så om noen har lyst på er det bare å stikke innom..

https://casadidriksen.com/wp-content/uploads/2017/12/img_9192.mov

Vi lager pizza til kvelds. Sånn ordentlig. Posjonspizza laget i pizzaovn. Alle fikk ta på det de ville. Og så sang vi “tenn lys” og tente adventslysene.. to stk.

Så avsluttet jeg kvelden med fire timer på kontoret. Men nå står innboksen i null, blodprøver i null, beskjeder i null og papirhaugen i null så nå tar jeg ferieuke med verdens beste samvittighet..

4 Kommentarer on 2. søndag i advent..

  1. Så koselig å bake litt sammen! Tipper det luktet deilig i hele Inndyr og at det smakte fortreffelig!
    Hvordan pizza ovn har dere? Vi hadde en fra OBH men den aner jeg ikke hvor. Nå har vi bare en sånn stenplate å putte rett på grillen eller i ovnen og det funker bra det og altså. Men kunne tenke meg en pizza ovn igjen!

    God, velfortjent juleferie uke, Doc!
    Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Gravid med baby nr 5 // update!My Profile

  2. God ferie til deg, håper du får litt alenetid i ferieuka di. Jeg er imponert over alt dere får til og all kjøring ungene er med på👍🙂

Stengt for kommentarer.