Hei.

1.Desember. Det er altså en fantastisk dag. På mange måter så mye bedre enn julaften. For det er liksom starten på alt man har gledet seg til. Og så er det masse igjen. Hele tjuefire dager. Minst.

I år var pakkekalenderen ferdig flere dager på fohand. Vanligvis så står jeg og mamma og pakker gaver som gale denne natten her, men siden mamma var her forrige helg gjorde vi det da. I dag var jeg en liten tur innom søstrene Grene på tur hjem fra kurs og kjøpte fire bokser for å ha herlighetene i og nå står de klare til i morgen tidlig.

Rett under nissekalenderen. Den har jeg egenhendig brodert. Men den takler ikke 24×4 gaver så den har heller 24 sløyfer vi skal plukke av. En etter en.

Men det beste med 1.Desember.. Julelys! Og igjen. Jeg elsker Henning. Han sto vel gode seks timer i stige i går og festet og stripset. Ikke en orkan kan rikke instalasjonene.. og det ble så fint!!! Vi mangler fortsatt de små juletrærne foran trappa, men de kommer. Ahhhh, julefred og salighet i sjelen. Julelysene er tent! Som Yme sier: NO mamma, NO bringes jula inn!!

4 Kommentarer on 1. Desember

Stengt for kommentarer.