//Annonse//

Hei.

Forledendag kom barnehagebildet av Dis og Yme opp på veggen. Vi sliter litt, veggen er for liten. Vi startet så bra med Eir på toppen. Tydeligvis hadde vi bare tenkt å få tre unger når vi startet med det opphenget. For det er jo slett ikke plass til Dis under der. Så nå henger jo det første barnehagebildet av Dis helt feil, for det henger under det siste av de tre andre ungene. Men siden vi ikke orket å rokkere om på hele veggen forledenkveld så ble det sånn. Inntil videre. Og allerede i dag holdt hun på å deise i bakken, for hun henger jo farlig nær grinda.

Men vi skriver november. Barnehagebildene ble tatt i mai. Det har tatt en evighet å få dem på veggen. Og grunnen er den samme som alltid. De kommer uten ramme.

Man skulle tro at det var en enkel sak å kjøpe ei ramme og sette inn bildet og få det på veggen. Det er ikke det vet du. Først må vi kjøre til Bodø. Så må vi huske å kjøpe ramme. Den første gangen du husker det kommer du gjerne hjem med feil størrelse på ramma. Så er det ny tur til Bodø. Å huske både at du skal kjøpe ramme og finne rett størrelse er en bragd. Og så blir det liggende en evighet før du faktisk tar jobben med å få bildet inn i ramma og henge det opp.

Derfor ville det jo være genialt å få bilder ferdig i ramme. Når de uansett skal på veggen. Da mangler du bare en mann, en hammer og en spiker og jeg finner i allefall alle de tre hjemme. Som regel.

BGA Fotobutikk har skjønt det. Der får man nemlig kjøpt bilder med rammer. Du laster opp bildet, tilpasser det til ramma og får det hele ferdig hjem. Fantastisk.

De har mye annet fint der også. Posters for eksempel. Som denne her. Veldig praktisk å henge på vaskerommet. Jeg ønsker meg en slik til jul. Da kanskje Henning ville slutte å klage på sorteringen av klær…

Eller denne. Til kjøkkenet. For det hender i allefall en gang i året at jeg parterer et lam…

Julegaven til mormor og morfar som har alt.. Et snøfnugg med bilde av poden. Har man flere poder så blir det jo et komplett sett med flere kuler. Fines i mange varianter.

Inne hos BGA Fotobutikk finner du masse fint. I tillegg til postere finnes det bilder på lerret, du kan kjøpe rammer og passepartouter med både standard og tilpasset størrelse. Er du i det nostalgiske hjørnet kan jo et polaroidkamera være en fin gaveide. Jeg tror garantert du finner noe til de fleste du nå har kjørt deg litt fast i gavejakten til. Ta en titt inn og klikk deg rundt. Det er verdt fem minutter. Det eneste jeg savner er at de pakker gavene og skriver på gavelappen for deg. Da ville det vært komplett.

 

 

3 Kommentarer on Julegavetips fra BGA Fotobutikk

  1. Hahaha, ler så mye av deg altså!! Men jeg har det akkurat likedan. Bilder altså. Uten rammer. For noe hærk! De to siste barn her er ikke på veggen i det hele tatt. Og og de er 5 og 2 år!!! Uæææ! Kan være fordi de ikke går i barnehage, så da har de ikke noe barnehagebilde.

    BGA er genialt, jeg skal garantert ha den vaskerådplakaten. Når jeg får pusset opp vaskerommet. Den er jo morsom og praktisk!
    Linda Hagen Vil gjerne at du leser denne blogposten Julekalender fra AlfabetikaMy Profile

Stengt for kommentarer.