Hei.

Som jeg nevnte i forrige innlegg…. det var en lykkens dag på lørdag. Adventspynten kom ned fra loftet. Og når man har meg og fire unger som er minst like barnslige og fra seg av lykke over at julepynten endelig er på tur opp samlet blir det jo liv i stua.

I adventsesken ligger jo Luciakjoler. Timg må prøves. Er det lys i lysene, passer kjolene?

Og så ligger jo adventskalenderen der. Et lite juletre i tre, med 24 små kroker. Og 24 små pynteting til å henge på. Yme har studert dem og funnet figuren han har aller mest lyst til å henge på. Så nå har vi funnet en liten juleelg på de merkeligste steder. For den må jo gjemmes så ingen av de andre tar den.

Men lørdag. Lykken var stor, og lysten til å prøve klær likeså. Og smilene satt løst. Det var altså den perfekte stemning for å få tatt de berømte julekortbildene.

Og jeg må si. Jeg tror jeg har vært snill i år. For det ble altså fine bilder. Mange. Så mange at det ble rent vanskelig å velge. Vanligvis er det motsatt. Vi tar førti og kun et kan brukes til nød.

Men i år funket det. Alle smilte, alle var glade. Eir holdt på å dø av oksygenmangel i en alt for trang kjole, men det ser man jo ikke på bilder. Julekortene er bestilt. Vi er i rute!

6 Kommentarer on Julekort i boks!

  1. Den lille nissen foran på siste bildet, er jo klin lik deg! De er alle skjønne! Og så stor Dis er blitt! Tenk at vi fødte på samme dag!!!

  2. Den lille nissen foran på siste bildet, er jo klin lik deg! De er alle skjønne! Og så stor Dis er blitt! Tenk at vi fødte på samme dag!!!

Stengt for kommentarer.