Hei..

Fem over ti var jeg og Eir på plass i hallen for å gjøre klar standen. Det var dagen for julemesse.

Hun hadde duk, undertegnede hadde vært på Søstrene Grene og kjøpt små porsjonskopper for smaksprøver. Hun hadde en stor bolle med popcorn for å selge i løsvekt og hun hadde 89 poser med popcorn.(11 poser var allerede solgt). I tillegg 14 store poser.

Hun hadde plakat med priser og produktinfo og VIPS-plakat med mammas nummer.

Bestemor ble ringt for å komme med noe elektronisk lyspynt for de to gullenglene mamma hadde kjøpt på Nille ble for stusselige alene..

Kvart på elleve var hun klar.

Tolv åpnet dørene. Og fire timer etter var det en sliten med svært fornøyd gründer som pakket sammen.

Det var ikke så mye å pakke sammen for hun hadde solgt stort sett rubbel og bit. En enslig pose var igjen, og den kjøpte mormor når vi kom hjem. Bollen med løsvekt var fortsatt ganske full, men to etter bestillinger sørger for at også den forsvinner.

Faren fikk 800 for skytterjakken han hadde lagt ut for. Jeg fikk 400 for utlegg til i gredienser og vekslepenger og fortsatt er det en god slump med penger igjen.

Resten av dagen har i allefall Isa vært lykkelig. Adventspynt og julelys kom ned fra loftet. Nissedrakter og Luciakjoler er prøvd. Noe julelys er kommet opp men ikke tent. Henning må til Bodø å kjøpe mer på mandag.. Fredag er dagen! Da er det 1.desember og alt skal være klart.. Vi gleder oss!!

5 Kommentarer on Gründerspire… og adventsbonanza

  1. Jeg har også tatt fram lilla pynt nå, men det er ikke første søndag i advent før om ei uke.
    Åshild Vil gjerne at du leser denne blogposten SmultbakstMy Profile

  2. Jøjemeg så flink. Gratulerer til Eir og mamman med vel gjennomført dag.
    Og himmel så mye julegreier. Nå kjenner jeg meg nesten takknemlig for at jeg ikke finner mesteparten av julepynten. Jeg tror det skal bli jul allikevel. Til uka blir adventspynten hentet ned. Resten står på loftet til lille julaften. Eller kanskje jeg jukser litt og begynner et par dager før, men ikke mer.
    Katinka Vil gjerne at du leser denne blogposten Jeg fikk åndenMy Profile

  3. Så flink hun har vært. Lurer på hvorfor hun må betale dette selv? Hun er jo langt unna sjølberging?? Vi har et ansvar iflg Norsk lov til å forsørge våre barn til deg er ute av videregående. Misforstå meg rett. All inn for at ungene skal bidra. Mvh Bergliot

Stengt for kommentarer.