Hei.

Isa var på biblioteket i dag. Hun lånte en helt spesiell bok.

“Dæ e jo snart så dæ starta mamma. Å æ tænkte på at dæ bi jo ikke jul før æ har lånt den store boka mæ julesanga”

Så nå ligger den der på stuebordet. Sammen med den alle første lekekatalogen som har kommet i posten.

Henning tok hintet. Julenissen, med slede og to reinsdyr. I farger og blinkende lys ble satt sammen. Yme inspiserte og godkjente og etter en liten diskusjon på om det var verdt risken å gå ut på et isbelagt tak (jeg mener, noe må man ofre her i livet, et fall på ti-femten meter kan man godt overleve med litt flaks..) ble altså herligheten skrudd fast under loftsvinduene. Henning sto trygt innendørs under hele operasjonen, Isa var håndtlanger.

Naboene på nedsiden av veien fikk muligens med seg prøvetenningen. Henning flyttet sleden litt til venstre, min venstre og så ble det bortimot perfekt.

Har jeg sagt jeg elsker Henning? Altså. Han har kjøpt nye lenker. Det blir lys rundt vinduene. Hvilke fire er det du vil ha lys rundt? Fire? Tenkte jo alle åtte på fronten da… enda godt jeg kjøpte 4×12 meter da. Jeg elsker ham! Dette blir så bra!

Til helgen skal alle lys og sånt ned fra loftet. Nissebilder skal tas. Isa er i ekstase og lykkerus. For nå starter det! På ordentlig!

Og mens jeg sto på vaskerommet var det noen som tagget meg på facebook. Hun var ikke den eneste. Hun var i allefall den tredje i rekka. Og jeg kan altså ikke skjønne hvorfor…

5 Kommentarer on Det nærmer seg..

  1. Jula har kommet til Inndyr, skjønner jeg😊
    Her skal ikke pynten opp før langt ut i desember, er jeg redd. Lys er koselig da😊
    Louise Vil gjerne at du leser denne blogposten ME-time!My Profile

  2. Dere er en kul gjeng, og jeg må berømme Henning for innsatsen. og deg for at du er så flink til å ivareta de enkelte barnas ønsker.

    Her er det meg du finner på stiger og tak, for mannen har høydeskrekk, og da hjelper det ikke at taket er flatt.

Stengt for kommentarer.