Hei.

Undertegnede er i Tromsø. Ligger i en seng på Scandic Ishavshotell og opparbeider meg en sult for å best mulig nyte frokosten i morgen tidlig. Hotellnetter med hotellfrokost fikk en helt annen betydning etter at man fikk barn.

Jeg skal holde en forelesning i morgen. Jeg blir alltid like overrasket når noen ber meg om det. Og jeg har alltid like lyst til å si nei. For jeg synes selv at jeg ikke er så veldig flink til å holde sånne forelesninger. Det blir litt sånn som bloggen. Hverdagslig, bilder av ungene og subjektive meninger. Og når jeg ser på programmet i forkant tenker jeg alltid at “Shit, her forventes det faglig forankring, referering til forskning og litt mer sånn akademia. Vel, det får man ikke når jeg kommer. Men de får skylde seg selv da. Når de spør meg.

Det er jo aldri feil med en Tromsøtur da. Man blir litt smått nostalgisk og føler seg som en student igjen. Jeg ruslet litt langs kaia her. Og kom til å tenke på da det var studentkorhelg på andreåret. Vi var innom opptil flere selfangstskuter på jakt etter penisben. Jepp, du leste riktig. Seler har et ben i tissetassen sin. Grunnen er visstnok at det kan være litt vanskelig å få den opp i kaldt vann og den trenger da litt hjelp. I allefall tenkte vi at sånne penisben ville være perfekte å bruke som rørepinner i drinkene på denne korhelga. Sånnt står altså og tenker på når man står på kaikanten i Tromsø.

Ble mat også. På hotellrommet. med bena høyt mens jeg så på tv. Man skal altså ikke kimse av sånne avbrekk i hverdagen..

I morgen drar jeg hjem igjen. Jeg har en date med en kiropraktor klokka tre. Og så er det frihelg. Campingvogn, senkede skuldre (hvis jeg fysisk klarer det da) og kos. Det gledes. Mulig vi må tenne julelysene på spikerteltet. For jeg tror ikke vi skal dit mer før 1.desember. Denne uka har jeg lest to artikler. Den ene sa at de som pynter til jul tidlig er lykkeligere mennesker enn andre. Den andre sa at de som pynter tidlig til jul er alvorlig psykisk syk. Jeg stoler på den første.

5 Kommentarer on Torsdag kveld i Tromsø

  1. Hei:)

    Takk for en superhyggelig blogg 🙂

    Hva holdt du foredrag om?

    God helg og kos dere på campen!

    Mvh Beate

Stengt for kommentarer.