Hei.

Det ble svømming i dag. Klok av skade fra sist gang pakket Isa og Eir svømmetøyet sammen. Det ble perfekt. Alt var med. Nye rene truser til alle, hårbørste og badebleie. Shampooflaske med nok shampoo. Badeklær og baderinger.

Etter å ha “ligg litt i stolen å slapp av!!” Var også Dis klar for svømming..

Yme klarte å ta flere svømmetak uten armringer. Neste uke tror jeg at både jeg og Henning kan være med så da kanskje det blir enda fler. Litt vanskelig å drive svømmetrening når man i tillegg har en liten dupp som padler rundt i baderingen sin å passe på.

Alle var i godt humør når vi kom hjem. Jentene ryddet kjøkken mens jeg la de minste. Og det gledes til i morgen. Jeg skal til Bodø på dagen. Kommuneoverlegeforum. Det blir bra. Er så lenge siden sist jeg fikk til å være med så nå gleder jeg meg ordentlig.

Jentene har fått i oppgave å hente de minste i barnehagen i morgen. Og så skal alle ta bussen hjem. Yme gleder seg og Dis gleder seg selv om hun ikke helt vet hva hun skal. Litt usikker på om Eir gleder seg til bussturen. Men hun gleder seg til å lage middag.

Hun har mast om at jeg måtte kjøpe jordskokker i en uke nå. Coop har hatt noen veldig fristende noen i grønnsakshylla.

De er kjøpt. De er også skrellet og delt i biter. Eir skal lage jordskokksuppe til middag i morgen. Jordskokk er litt sånn at enten liker du det veldig, eller så liker du det IKKE. Jeg og Eir liker det. Henning prøver å like det av og til. Jeg tipper at de tre andre ikke jubler over jordskokksuppe. Så det er bra da…. at Eir har forberedt “noko attåt”. Baconsurrede svinefileer. Bakt i ovnen.. jepp, kjenner at jeg gleder meg til å komme hjem i morgen. Å høre om bussturen, og spise suppe. Life is good..

Helt til jeg tok badetøyet ut av vaskemasinen.. for her gikk jo alt på skinner.. men badebuksa til Yme… den ligger i garderoben på skola…

6 Kommentarer on Life is good…

 1. Ha ha ha! Ja, ja! Forhåpentligvis ligger den der, så du kan svippe innom å hvete den idag? Jeg er imponert over logistikken deres altså! Og jeg hadde aldri tatt turen til svømmehallen med alle mine fire, det er er så vidt jeg tør å ta med ut i bassenget på terrasssen alene 😂

  Tipper det er stor stas å ta bussen hjem helt alene!
  Ha en strålende dag!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Spennende kveld med VG’s journalist og fotograf …My Profile

  • Bussturen var en stor suksess.Yme holdt på å glemme sekken, stor stas. Og det er nesten enklere å passe fire unger i bassenget enn hjemme. Badebuksen er borte fortsatt, men vi håper fortsatt at vi finner den..

 2. Jeg fant en badebukse på gulvet i dusjen og hengte den på en knagg så den skulle få tørke litt 🙂 Den henger nok der enda, du kan vel kanskje be Isa eller Eir om å hente den.

 3. Jeg fant en badebukse på gulvet i dusjen og hengte den på en knagg så den skulle få tørke litt 🙂 Den henger nok der enda, du kan vel kanskje be Isa eller Eir om å hente den.

Stengt for kommentarer.