Hei.

Det ble en aldri så liten bloggpause i helga. Ikke egentlig planlagt. Men på fredag da jeg kom hjem fra jobb var hjerne og kropp egentlig bare innstillt på en eneste ting. Helg. Så fredagskvelden ble tilbrakt i sofaen. Og på TV-skjermen flimret en intetsigende film forbi mens menyen besto av potetgull og Pepsi Max.

Gårdagen ble tilbrakt i Bodø. Det var barnas idrettsdag i Nordlandshallen og Eir og Isa var med. Jeg, Henning, Yme og Dis gjorde City Nord utrygg. Men vi har knekt koden og fikk faktisk handlet både bursdagsgaver til Eir og såvidt startet på julegavene. Ære være iPad altså. Handleturer er så mye mer behagelige når de er med. Kafebesøk også..

Vel hjemme så vi MGPjr. Hele tre favoritter gikk videre til superfinalen. Yme var i ekstase da danserne til favoritten Eirik hadde samme genser som ham selv. Vi tok det som et tegn fra oven. Med tre favoritter i superfinalen så måtte det da gå veien. Det gjorde det ikke. Den fjerde sangen vant. Isa er fortsatt rystet og mener at det i allefall ikke er unger som sender stemmer inn. Jeg tror jeg er enig med henne.

I dag har vi sett opptak av gårdagens skal vi danse. I allefall gikk Cengis videre. Ellers ville dette vært en rett ut sagt traurig helg på finalefronten.. Yme bet negler av spenning før programlederne endelig ropte at favoritten var trygg. Nå gjenstår altså bare semifinale og den store finalen.

Videre i dag har det vært alle mann i arbeid. Fire tonn klær har blitt brettet og lagt i sine respektive klesskap. Yme har jobbet som en helt og bært kurv etter kurv opp på rommet og lagt på plass i kommoden. Dis hjalp til og Isa både brettet og bar. Hun mente også det var på tide å lære seg å skru på den vaskemaskinen. Og å stryke. Det siste der sliter jeg jo litt med, for når det kommer til stryking så er jeg langt bedre på sånne nabbiperlebrett en på klær. Jeg stryker klær like ofte som jeg vasker gulv. Aldri. Men hun fikk nå prøve. Og det gikk bra. Eir og Yme laget gresskarpai. Og ja, han måtte vaske fingrene etter at bildet var tatt. Gresskarpaien står til avkjøling og skal nytes med krem i morgen etter middag. Som forøvrig blir å bestå av gresskar/søtpotet/kokosmelk-suppe med stekt kylling og nudler. Eir styrer kjøkkenet. Med stø hand og et øye. Det andre ser litt tåkete etter et ublidt møte med et basseng. Men vi har eksperter på saken så satser på at det snart ordner seg.

Og nå er det straks mandag. Ny uke, nye muligheter. Eir har bursdag.

1 Kommentar on Bloggpause.

  1. Kan anbefale å ha sånn memo- knapp som gjør det enkelt for ungene å starte maskinen. Og informere om, i forkant, at klær kan erstattes om ting går åt skogen. Dere har særdeles oppegående barn, holder dere kurs?
    Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Dagene som gikkMy Profile

Stengt for kommentarer.