Hei.

Når jeg ser på babybilder av Eir så er det av og til en slående likhet med Dis. Og de to virker å ha et litt spesielt band. Dis søker seg ofte til Eir for hjelp eller trøst. Og i dag fikk jeg noen blinkskudd og et blikk frem i en tid der jeg aldri mer trenger å være på kjøkkenet.

For Dis trasker i Eir sine fotspor. Svinger kjevlet med den største selvfølgelighet. Smurte sammen noen riktig godt ost og skinkehorn. Med kyndig hjelp fra storesøster. Det er jo så et mammahjerte flommer over. Godt var det også. Og som alltid er jo det man har laget selv ekstra bra..

Etterpå sto jeg og vasket kjøkken. Men det er det jo verdt. Sånn en stund. Vi skal snart skjerpe inn det der. Bruker man kjøkkenet må man også rydde det. Men akkurat i dag ryddet jeg. Mens bakemesterne koste seg med Peppa Gris i stua. Og slappet av… 

 

5 Kommentarer on Søstre…

  1. Så hyggelig med en hel gjeng, – og flott å se at de har bånd til hverandre. <3 <3 <3 Du og Henning er heldige. Og de yngste er heldige som har hverandre

    Hos oss er det bare minstemann ( Pjokken har 4 bonussøsken) som kunne slått seg sammen med Dis og Eir på kjøkkenet. Han har kokkelert fra han kunne stå ved kjøkkenbenken og har overtatt ansvaret for middag en dag i uka. Det er bonusen for at jeg har sluppet han til,, – og det ser ut som at du har fått trippeltrumf eller noe i den duren .. <3

  2. Så herlig å se! Jeg tenker også at jentene skal vaske etter seg. Men merker at jeg gjør det med glede, for jeg tenker at de har jo laget og da kan jeg betale med rydding? 😉
    Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Vil du kjøpe lodd?My Profile

Stengt for kommentarer.