Hei.

Søndagsfrokosten ble inntatt mens vi så på «Sharkboy og Lavagirl». En film som kun en femåring kan elske med hele seg.

Etter frokost og litt brettspill gikk Henning og Eir og Dis og jeg ut. Vi skal bygge en ny platt der det skal stå et redskapssjul/vedsjul.

Og ikke visste jeg at Eir kan svinge kappsaga nesten like sikkert som faren. Mulig sikrere da hun enn så lenge er forsiktig når hun sager.

Videre var hun akkurat liten nok til at vi fikk klemt henne inn mellom vogna og spikerteltet for å legge isolasjon rundt dørkarmen. At skruen gikk igjennom og stakk ut på innsiden får man bære over med. Ble bare en ny tur inn i det hullet for å skru den fire cm ut igjen.

Dis hjalp også til. Gikk i veien, rotet utover det vi ryddet, blandet skruene og svingte riktig bra med diverse plankebiter.

En strålende søndag. Isa og Yme fikk være inne, spise godter og se film, Eir fikk bygget sin første platt og jeg laget lasagne til middag.

Min klokketro på Henning slo til og forbrenningstoalettet funket igjen i morges. Dog slo det seg vrangt før vi dro så Henning skal tilbake i morgen. Sammen med svigerfar. Å bygge vedboden. Og fikse doen. Jeg har vakt neste helg men så tror jeg det blir camping igjen. Isa fikk nemlig ikke spilt Risk denne gangen. Man rekker ikke alt på en helg..

Og så legger jeg ved et bilde av de nye skoene mine. Lette, varme og nyimpregnerte..

Mandag, I am ready! Nesten i allefall..

4 Kommentarer on Barnearbeid..

Stengt for kommentarer.