Hei.

I dag var det fint å komme hjem. Eir hadde litt kjøkkenabstinenser for mormor hadde jo laget middag.

Så da smurte liksågodt Eir sammen en brownies. Men hjelp fra opptil flere småsøsken og en litt stresset mormor som akkurat hadde vasket kjøkkengulvet og ikke anså at fire glade kokker brydde seg så mye om det..

Det ble i allefall trivelig rundt bordet etter middag. Yme vant tretten milioner i Coin Master og kunne dermed bygge ferdig landsbyen sin. Han og mormor hoppet like mye ved bordenden når tre grisehoder stoppet ved siden av hverandre. De ranet tante Mette med stor iver og stjal hver krone.

Dis på sin side passet på stolen SIN, iPaden SIN og kaken SIN og var ellers trivelig.

Jeg laget meg en kopp te. Drakk hele mens den fortsatt var varm og spiste brownies med Eir’s spesialtopping.. stivpisket rømme med litt sukker.. livet er herlig dere!

1 Kommentar on Livet blir bedre med en brownie..

Stengt for kommentarer.