Hei.

En gang smakte jeg noen fantastisk gode scones. Med rosiner og nøtter. Jeg forsøkte å bake dem. Men de ble liksom ikke sånn som de jeg smakte. Mine ble så tunge.. og harde.. ikke lett og luftig og nydelig.

I dag tenkte jeg at dagen var kommet for å forsøke igjen. Jeg gjorde alt som ikke sto i oppskriften. Knadde ikke melet inn i smørblandingen med hendene. Kjørte det med både K-visp og eltekrok til det ikke vR en klump igjen. Lot deigen elte i evigheter med eltekrok etter at kulturmelken var helt i. Toppet det hele med en t-skje ekstra bakepulver..

De ble fantastisk!! Litt usikker på om de fortsatt kan kalles scones så lette og luftige ble de. Og jeg laget to versjoner. Den med rosiner og nøtter til meg selv, som i følge de andre er veldig sær som liker det i alt mulig. Og uten til de andre som jeg synes er fryktelig kjedelige.

Men altså, de med rosiner og nøtter er perfekte med Blå Castello. De uten var helt nydelige med hvitost og appelsin og ingefærmarmelade..

Du finner oppskriften her

1 Kommentar on Søndag og scones

Stengt for kommentarer.