Hei.

Siden i sommer har jeg faktisk med få unntak skrevet et innlegg hver dag. Og det er så morsomt. Man merker jo at det stadig drypper inn nye lesere og jeg tror at dere trofaste gamle travere også synes det er fint at det ligger noe nytt her daglig.

Men jeg har gjort meg noen tanker om hvordan jeg kan gjøre bloggen enda bedre. Både utseendemessig, teknisk og innholdmessig. Men det er jo dere som sitter på svarene.

Så da har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før, nemlig laget en liten spørreundersøkelse. Jeg håper den funker. Og om den gjør det så håper jeg at du gidder å bruke noen minutter på de 20 spørsmålene jeg har hostet opp.

Det ligger en knapp nederst her som skal føre deg til den om alle gode nettguder står oss bi..

Forøvrig har det vært en veldig, veldig kjedelig dag her. Yme har vært fantastisk. Han har underholdt seg selv og Dis stort sett hele dagen. Jeg har vasket klær. Brettet klær, lagt på plass klær. Ryddet. Det vil si, det er ikke så mye mer ryddig her nå enn i morges, men det er i allefall ikke mer rotete. En toåring er en kapasitet på å rote altså.

Og det ble nachos og Skal vi danse til kvelds. Lørdag.

Gå til undersøkelsen NÅ!

6 Kommentarer on Trenger litt hjelp..

  1. Hallo 🙂
    Jeg har svart på undersökelsen din. På spörsmålet ditt om når på dögnet jeg leser bloggen din så måtte jeg lyve litt fordi at jeg jo leser den till alla dagens tider och ikke spesiellt på de tider det sto.
    Nå skal jeg etterpålese dine inlegg og kose meg med det 🙂

  2. Hei,
    Jeg har lest bloggen din en god stund men aldri kommentert. Jeg svarte på undersøkelsen, og ville bare si at jeg synes dette er en aldeles super blogg! Kjenner meg igjen i hverdagen med jobb og små barn, beskrevet med en humoristisk men samtidig varm tone! 😊

  3. Svarte, men kom borti enter-knappen så svaret mitt ble sendt avgårde midt i en setning på siste delen!

Stengt for kommentarer.