Hei.

Dis fant ut at klokka fire var en fin tid å våkne. Det hjalp ikke med all verdens flasker eller milde og mindre milde trusler. Når Henning sto opp halv sju for å gå på jobb sendte jeg henne avgårde i barnehagen med ham. Selv sov jeg og Yme videre til halv ni og hadde en rolig morgen med Umi Zumi. Strålenede fornøyd ankom han barnehagen drøye to timer etter søsteren.

Jeg, Isa og Eir spiste lunch på kafe. Og fylte ut Fjelltrimkortene. Isa leverte sitt personlig på kommumehuset. Nå er det bare å vente på våren og utdeling av krus… jeg kan knapt vente.

Sofie er på plass hos oss igjen. Hun og Eir bakte eplekake. Det ble sen middag. Den kaka måtte jo steke ferdig før jeg fikk satt inn laksen. Andre har fredagstaco, vi spiste pasta og laks. Og eplekake med krem..

I morgen skal vogna kjøres til Valnesfjord. Jeg har støvsuget og vasket og tømt den for sommer. Og tenkte at det ville være en fin avslutning på høstferien om jeg og ungene overnattet i vogna i morgen kveld. Isa så på meg med et blikk som sa «hvorfor?? Hvorfor måtte jeg belemres med denne mammaen, kan vi ikke bare være hjemme, gjøre ingenting»

Hun sa det forsåvidt høyt også. Så hun fikk avtale gjengjeldelse fra forrige helg og får komme som flyktning til en venninne i morgen.

Yme mistet en tann før han la seg.. Tannfeen har vært her..

Jeg tuslet inn på vaskerommet. Det var de klærne. Tre timer senere var det som var vasket brettet. Men det ser jo fortsatt sånn her ut..

Gangen turte jeg ikke ta bilde av. Jeg har fire esker med klær i størrelse 104 som skal gjennomgås og legges i Dis sitt skap. Vinterklær skal finnes frem, sommertøy pakkes bort. En hel ferieuke med kos har sin pris.

I ren depresjon har jeg sett to episoder Wonderland og tenkt at livet som sorgløs ragger ser rent forlokkende ut.

Det blir ingen overnatting i Valnesfjord i morgen. Henning får kjøre vogna opp sammen med Eir og Sofie. Jeg skal gjøre kjedelige voksenting. Vaske klær. Rydde. Livet smalt rett i trynet her gitt..

Men altså. For ei uke. Fine turer, til dels glade barn. Luft og fuglesang. Det måtte jo ta en ende. Og mandag blir det fint å dra på jobb. Med kontroll på kleskaoset, klare vintergarderober og et passe ryddig hus..

4 Kommentarer on Når voksenlivet banker på..

  1. Det er så morsomt å lese innleggene dine. Alt er så gjennkjennbart – blide unger, sure unger, rot, klesvask, tidlige morgener, rekke avtaler hit og dit. Det er så deilig å lese, her jeg sitter med klesvasken strødd utover sofaen klar til å brettes – mens minstemann sover i vogna og den største tar seg en timeout med FIFA:)

    God helg!

  2. Lest og lurer litt på hvorfor jeg ikke egentlig skaffet meg den barneflokken jeg planerte då jeg var ung??? 🙂

Stengt for kommentarer.