//annonse//

Hei.

Yme er en varmblodig fyr. Han tåler kulde som en kaldblodstraver og han holder på å svette ihjel når jeg og andre kler ham etter det været som faktisk er ute. Eir var på akkurat samme måten. Da hun begynte på SFO kom hun hjem med varmeutslett de første ukene før de voksne der innså at hun rett og slett ikke trengte så mye klær som en normal unge.

Stedet Yme nok er varmest på er bena. Jeg vil nesten gå så langt at jeg vill si at han er allergisk mot sokker. Vi finner sokker overalt bortsett fra der de bør være, på føttene hans. Her om dagen fikk vi hjem en pose med sikkert ni sokkepar fra barnehagen. Jeg prøver å kle på ham sokker hver dag, men jeg tror de er av før frokosten er fortært i barnehagen. Hjemme har vi gitt opp. Han går uten.

Jeg trodde jeg hadde funnet på noe lurt da jeg sa at han måtte ha sokker i joggeskoene for ellers fikk han gnagsår. Så en hel sommer har han gått sokkeløs i sandalene og de dagene det ikke har vært sandalvær har han med sukk og stønn kledt på seg sokker. Så kjøpte vi høstsko. Og det gikk en dag, og det gikk to dager.

“Mamma! Disse skoan hær e di bæste i mett liv!!” Ungen stålte. Pappaen ble varm om hjertet, det var jo han som hadde kjøpt dem. Helt på egenhand.

Hvorfor det, lurte jeg.

“Æ ha gådd uten såkka i to daga å æ har ikke gnagsår, så disse skoen kain main bruk uten såkka!!”

Ungen hadde altså klart å lure av seg sokkene på vei ned trappa fra stua om morgenen og fått bena i skoene før vi så det. Og hvem kan argumentere i mot. Han hadde ingen gnagsår, har ikke fått det siden heller.

Men det lakker jo faktisk mot vinter. Og jeg synes jo at strømpebukser er en fantastisk ting til unger. Så anvendelig. Isa elsker strømpebukser. Da kan hun ha skjørt på. Eller kjole. Dis liker dem. Eir hater dem og dere trenger jo ikke lure på hva Yme synes om strømpebukser. Det er vel mer som å vifte med en rød klut foran en tyr.

Men nå har vi fått teste strømpebukser fra handel123.no. Og de har veldig fine strømpebukser. Isa fikk med sløyfer på. Dis med rever. Og Yme. Yme fikk strømpebukse uten fot. Sa jeg at de var uten fot?

Først var han en smule skeptisk til å prøve strømpebuksen. Selv om jeg lokket og sa at det var fordi mamma skulle skrive blogg. Men så gikk han med på det til slutt da. Og stirret forundret på sin egen fot som kom ut der nede.

“koffør ha du aldri gitt mæ sånne før? Det sett jo ikke såkka fast på disse stømpeboksan! Dette e verkelig noe æ lika!”

Så da blir det vel det i vinter da. Stømpebukse og tykk dress. Og bare føtter i vinterskoene. For han er i det minste ikke begynt å gå barbeint i snø enda.

bloggens facebookside kan du nå vinne en valgfri fotløs strømpebukse så det er bare å legge igjen en kommentar der.

Videre har Handel123 akkurat nå minus 20% med rabattkoden INTRO20. Koden er gyldig til mandag!

4 Kommentarer on Fotløs lykke…

  1. Gjenkjentbart, – vi har en gutt som har gått på seg gnagsår, som kaster sokker og som hater strømpebukser. Men, han ikke hatt Henning til å kjøpe sko, for han er derfor ganske kjent med compeed. ( Altså vi forklarer sammenhengen, setter sokker og fotballstrømper på, og likevel finner vi han barbent eller sokkeløs . Og barbent på fotballbanen synes jeg er i overkant skummel, med knotter på de andres sko og greier, men da er svaret: Det er bare leggskinner som er påbudt.. Så en dag trenger vi nok noe mer enn gnagsårplaster, vil jeg tro ).

  2. Jeg elsker måten du skriver på, Laila. Utrolig underholdende. Sanne er som Eir og Yme. Varmblodig og strømpebuksehater. Men jeg må jo si at de med sløyfer var helt nyyydelige❤️

  3. Strömpebukser med og uten fot – og masse kjärlighet Ymes utsagte meninger går rett in i hjertet mitt <3

Stengt for kommentarer.