Hei.

Etter å ha hatt campingabstinenser i lengre tider er det i morgen ettermiddag tid for høstens siste tur med vogna.

Jeg skal etter en intens jobbmåned ha en langhelg. Frisk er jeg også blitt. Om man ser bort fra litt hoste da. Yme er frisk, sånn passe i allefall og Isa har fått klippet panneluggen i dag så her er vi klare allemann.

Eir hadde til min store glede, ja jeg ble faktisk så glad at jeg nesten gråt, brettet sammen halvparten av klesberget på vaskerommet da jeg kom hjem fra jobb. Det gjorde at jeg fikk pakket slik at det kun gjenstår livsviktige ting som iPad og modem og slik til Henning når han kommer hjem i morgen tidlig.

Hvor vi skal? Skellefteå! Sverige. Vi skal i badeland, på teknisk museum (eller noe slikt) og på maleriutstilling. Og så skal vi kjøpe velling. Og spise mat. Og bo i vogn. Sammen med mormor og morfar. Og vi skal sannsynligvis smitte dem begge med det vi alle mann har hatt de siste ukene. Men det er jo en langhelg i vogn verdt.

I allefall. Jeg gleder meg uhemmet og kan knapt vente. Og dere, dere skal få være med!

4 Kommentarer on Mest etterlengtede frihelg ever..

Stengt for kommentarer.