Hei.

Vi dro til Bodø i dag. Dis ble hjemme med mormor mens de tre største, Sofie og jeg og Henning brukte altså en nydelig godværsdag på å handle.

For det er jo høst. Og av en eller annen merkelig grunn vokser unger veldig mye i løpet av noen korte sommeruker. Særlig vokser føttene. Slik at tærne som var godt på innsiden nå ligger en god cm på utsiden av sålen på sandalene. Og når jeg tar på Dis joggeskoene tror jeg at det er med nød og neppe og sannsynligvis flatklemte og krøllete tær de går på. Støvler og cherrox kjøpt på slutten av fjorårssesongen står på hylla og ler “hahahahahha de føttene der kommer ikke inn i meg nei.”

Isa har brukt alle anledninger til å fortelle at turskoene er for trange. Yme ligger litt foran. Han og Henning var i byen for noen uker siden og kjøpte høstsko.

Vi fant sko. Isa fikk nye tursko og Dis fikk både høstsko og cherrox. Men jeg mener, hun har akkurat bikket 2 år. 27(!) i skostørrelse.. hvor skal det ende?

Innesko til gymmen fant vi ikke. Tiden begymte å renne ut. Vi skulle jo på kino..

Hva vi så? Bigfoot junior! Passende nok.

5 Kommentarer on Store føtter

  1. Hehe, de føttene vokser innmari fort, her i huset også 😊

    Leste første avsnitt mange ganger, og kunne ikke skjønne hvorfor du og Henning tok med Sofie, og de andre ble hjemme med mormor 😆

  2. Hehe, tror mine barn også har store føtter. Gutten på 7år bruker nå str 35, jenta på 6år bruker str 32/33
    Så de får iallefall større føtter enn mammaen som bruker str 37😂 Minstemor på 2år bruker 24, tror hun får litt mindre føtter enn søskenene, for de lå på 26-27 i den alderen 😅

Stengt for kommentarer.